Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hassak az agyamra?

Figyelt kérdés
Most lett vége egy nagyon hosszú kapcsolatomnak, én szakítottam, mert rájöttem, hogy nincs közös jövőnk, mások a céljaink, sok a problémaforrás. Ilyenkor persze mindenről eszembe jut, sírok, minden bajom van, mert nagyon szeretem, elég ragaszkodó is vagyok, ő volt a mindenem. Mikor ezek a dolgok jutnak az eszembe hogyan hassak az agyamra, hogy azok a dolgok legyenek előttem, ami miatt szakítottam? Remélem érthető volt a kérdés. Ki hogy vészelte át a szakítását?
2012. jún. 9. 01:11
 1/3 anonim ***** válasza:
benne vagyok egy hasonlóban. De biztosíthatlak az idő gyógyít, hiába közhely. És szervezz rengeteg programot, én annyi új dolgot csinálok, h más életem lett, amiben nem jut mindenről eszembe, mert akkor amikor vele voltam még nem voltak ezek a dolgok.
2012. jún. 9. 01:30
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Hát bszki te tuti nő vagy! De nem értem miért akarsz az agyadra hatni? Te feltehetőleg az eszed után mész nem pedig az érzelmeid után. Én úgy vagyok vele, hogy akik igazán szeretik egymást azoknak mindig lehet közös jövője. Ha mások a céljaitok és nem vagytok hajlandóak egymáshoz alkalmazkodni akkor meg nem szeretitek egymást igazán szóval nincs is miért bánkódnod!
2012. jún. 9. 04:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Egyetértek a másodikkal. Ha tényleg annyira szeretetd, a szíved után menj. az ész az, ami megcsal. Add fel az agyad kívánságait, ha a szíved TÉNYLEG de tényleg ott van.

Na, ezt kell eldönteni. Hogy igazán a szív az, vagy pedig a szexuális berendezés. Néha a kettőt azonosítják vagy összecserélik.

Szerintem: Kísérlet képen menjetek szét, és majd az idő megmutatja.

2012. jún. 9. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!