Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Agyamra megy a noverem, mit...

Agyamra megy a noverem, mit csinaljak vele?

Figyelt kérdés
A tesom (30) allandoan beszologat. Most hogy o kicsit duci, en meg normal alkatu vagyok, az a slager, hogy nekem log a mellem es, hogy huzzak ra satort, mert saros lesz. Ilyenkor vagy visszavagok, vagy eleresztem a fulem mellett, de a multkor elkezdte mondani, hogy rakjak be egy 10 forintost a mellem ala, mert annyira log, hogy tuti megtartja. Nem hagyott ezzel beken, megtettem neki, csak hogy leszakadjon a temarol, egyszer kiesett, egyszer nem, de nem ez a lenyeg, hanem, hogy ez engem nagyon bosszant, kissebbsegi komplexusom van a melleimtol a tesom miatt! Nem volt meg kapcsolatom, de ha lenne se mernek levetkozni, mert biztos nagyon lognak... (mereteim:90-66-91 es 19 eves vagyok) Mar nagyon bant ez az egesz, megiscsak 30 eves, miert piszkal folyton??
2011. ápr. 24. 11:24
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
verd szájba. egyébként meg nem tudom, szólj muternak, kezd el oltani valami haveroddal, idióta, őrölt kell egy őrült ellen.
2011. ápr. 24. 11:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mélyintelligenciára vall, ha egy felnőtt, 30 éves nő ilyen óvódás módon cikizkedik a nálánál fiatalabb testvérével. Nincs jobb dolga, vagy nem baaszták mér régen meg, aztén rajtad veri el?
2011. ápr. 24. 11:31
 3/8 anonim ***** válasza:

ha van vmi jó barátod aki fiú akkor mondd el neki h nővéred folyton szekál és le akarod állítani és kérd meg h amikor a nővéred ott lesz akk menjen ő is hozzátok és fogja meg a melleidet tesód előtt,ha nagyon jóban vagytok biztos megteszi :D

és nem vicc komolyan megpróbálhatod,de csak ha nagyon-nagyon jóba vagytok!

2011. ápr. 24. 11:37
 4/8 anonim ***** válasza:
94%

Ugyan már!!!!

Mondd azt hogy neked legalább még nincsenek szarkalábaid a a szemed alatt, nincsenek ráncaid a szemed körül, a melled bőre feszesebb és nincs rajtad narancsbőr, továbbá neked úgy tetszik a melled ahogy van! HA neki nem tetszik akkor ne nézzen rá, mert nem kötelező!

Mondd azt is hogy ő 10 év múlva hol lesz? Meg hogy igencsak ketyeg az a bizonyos biológiai óra.

Mondhatod azt is, hogy neked több lehetőséged van az életben a korodnál fogva, te még el tudsz menni nyugodtan szórakozni, de őt már biztosan kinéznék azokról a helyekről...."a mamád nem jöhet be" címszóval XD

2011. ápr. 24. 11:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Semmit ne csinálj ez teljesen normális a nők tiszta hülyék.
2011. ápr. 24. 11:59
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg neki, hogy nem vagy elájulva egy olyan 30 éves nő "tanácsaitól", akinek nemhogy családja nincs 30 éves létére, de ha naponta csesztet akkor nyilván otthon is lakik - komoly kapcsolat nélkül - ráadásul kövér mint egy disznó.

Amúgy ezt a 10 forintos dolgot nem igazán értem, férfi létemre simán a mellemre tudok tapasztani egy 10 forintost ha erősen odanyomom - vagy bárhova máshova a testemen pár mp-re.

2011. ápr. 24. 12:22
 7/8 anonim ***** válasza:
előző jó neked könnyű de a nők nem tudják erősen rányomni mert fáj :DD
2011. ápr. 24. 12:57
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Tutira féltékeny rád :D Ő nem néz ki olyan jól mint te. ennyi. Én a helyedben oltogatnám egész nap:D
2011. ápr. 24. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!