Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Agyamra megy. Mit csináljak?

Agyamra megy. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szóval a barátom anyjáról van szó.Kb. 3 hónapja élek együtt a párommal természetesen náluk...mindegy...és folyton azt érzem h versenyeznem kell az anyjával a fiáért....és ami a legdurvább h azt mondta nekem h én elvettem tőle a fiát meg hasonlók.A gáz az h a markába van a fia mert elbőgi magát az anyja h pl.:nincs pénz meg hasonlók akkor ad az anyjának.Én úgy érzem h féltékeny rám az anyja...Egyszerűen nem tudunk félrerakni esküvőre meg gyerekre mert hamarosan szeretnénk...az én pénzem ugye meg nem elég,h csak abból legyen minden.Nem tudom meddig bírom még...megőrülök az anyjától...Mit csináljak?
2011. júl. 24. 19:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%

Nézd, sajnos vannak helyzetek, amire nincs megoldás. Az anyját nem tudod megváltoztatni, a barátodat szintén nem. Ha ő manipulálható, akkor azon már nem változtat semmi. Az anyósod mindig fontosabb akar lenni nálad, egész hátralévő életedben taposni fog rajtad.

Úgyhogy a happy end a barátodon és a körülményeken múlik. El tudok költözni valahova ketten (vagy akár a te családodhoz)? Van erre anyagi keret? És ő hajlandó otthagyni az anyját? Ha a válasz igen, akkor van esélyetek. Ha viszont nem, akkor sajnos tehetetlen vagy, jobb ha holnap csomagolsz is költözöl.. mert ez a helyzet nem fog javulni, csak romlani.

2011. júl. 24. 20:04
 2/13 anonim ***** válasza:
70%

Annyira rühellem az ilyen idi*ta seggf*j vén f*sz k*rva anyósokat!!!!!!!!!!

Bocsi, de az enyém is épp most ba**ta fel az agyam...

Hát részvétem a tiédhez is

2011. júl. 24. 20:05
 3/13 anonim ***** válasza:
ajaj ha az anyósod lesz durvább lesz a helyzet : D vannak ilyenek. Szerintem ezt a dolgot először a pároddal beszéld meg. Kérd meg őt hogy legyen rád tekintettel
2011. júl. 24. 20:06
 4/13 anonim ***** válasza:
Ennyire nem durván, de nálunk is hasonló volt a helyzet.Nekem is állandóan bizonyítanom kellett,és szinte ki kellett szednem anyósom karmai közül az egyetlen pici fiát. Nekem ezt mondta sosem, de mindig éreztette.Sosem vitatkoztunk, mi ezt csöndben boxoltuk le,sokszor a párom észre sem vette. Egy év után költöztünk külön,pár hónap után anyós megnyugodott, hogy minden rendben, és mellettem sem halt éhen a fia,és azóta nagyjából jóban vagyunk. A párommal pedig nagyon boldogok.
2011. júl. 24. 20:09
 5/13 anonim ***** válasza:
24%
Mi az, hogy természetesen náluk????????????Menjetek külön!Vagy a gyereket is oda akarod szülni?????????Álljatok a saját lábatokra, ne az anyós zsírján rakjatok félre.Rakjál félre albérlet mellett, akkor azt mondom életképesek vagytok.Utálom az ilyen élősködőket.Örülnél, hogy befogadott!
2011. júl. 24. 20:13
 6/13 anonim ***** válasza:
68%

Költözzetek el!!!Ilyen egyszerű.

Anyuka fél h egyedül marad szeretett fia nélkül.Sajnos sok anya beleesik ebbe a hibába h nem hagyja élni ,felnőni a gyerekét.

Ha nem költöztök ,tűrnöd kell!

Ha meg nincs lehetőség meg pénz költözésre stb akkor meg h akartok családot alapítani?

Mert szép dolog a szerelem de van gyakorlati oldala is az életnek.

Tapasztalatból mondom....

2011. júl. 24. 20:14
 7/13 anonim ***** válasza:
utolsó gratulálok :\
2011. júl. 24. 20:15
 8/13 anonim ***** válasza:
*bocsi utolsó előtti
2011. júl. 24. 20:15
 9/13 A kérdező kommentje:
a barátomról annyit h 1 hetet semi bír ki az anyukája nélkül....ja igen az utolsó előtti hozzászólónak üzenem h nem az anyján élősködünk hanem ő a fián gyakorlatilag a fia tartja el...tehát semmi esélye az elköltözésnek nem bírunk az anyjától szabadulni mert olyanokat is szokott mondani h minek éljen meg hasonlók...
2011. júl. 24. 20:34
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg álljon a hapsid a sarkára, és akkor is el onnan!Nem kell a mártírt játszani, ha meg nem megy, akkor szenvedjetek anyóssal.Mindenki a maga életének a kovácsa!
2011. júl. 24. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!