Agyamra megy. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Szóval a barátom anyjáról van szó.Kb. 3 hónapja élek együtt a párommal természetesen náluk...mindegy...és folyton azt érzem h versenyeznem kell az anyjával a fiáért....és ami a legdurvább h azt mondta nekem h én elvettem tőle a fiát meg hasonlók.A gáz az h a markába van a fia mert elbőgi magát az anyja h pl.:nincs pénz meg hasonlók akkor ad az anyjának.Én úgy érzem h féltékeny rám az anyja...Egyszerűen nem tudunk félrerakni esküvőre meg gyerekre mert hamarosan szeretnénk...az én pénzem ugye meg nem elég,h csak abból legyen minden.Nem tudom meddig bírom még...megőrülök az anyjától...Mit csináljak?2011. júl. 24. 19:58
11/13 anonim válasza:
utolsónak teljes mértékben igaza van!
12/13 anonim válasza:
Fél, hogy egyedül marad, remélem ha a fiam felnő, én nem leszek ilyen.
13/13 anonim válasza:
Amit a mama tesz az félelemből való érzelmi zsarolás.
A pasiddal együtt el kell dönteni mit akartok és aztán lépni.s a mamának megköszönni mindent és megnyugtatni h nem lesz hanyagolva mert a fia felnőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!