Párom lánya az agyamra megy, mit tegyek?
Folyton vinnyogó hangon beszél, mindenre rácsodálkozik, hogy "úúú de aranyoooos", kb olyan, mint egy 5 éves. Ilyen szavakat használ, hogy "cunci, muci, cukorborsó" stb. Az apjával normálisan beszél, de a haverjaival, meg mindneki mással így. Már megőrülök. És közben meg párom szülei el vannak tőle ájulva, milyen értelmes. Tudom, hogy nem szép dolog, de nem bírom, már a hangjától a falra mászom, ráadásul annyi hülyeséget hord összevissza és mások meg röhögnek rajta. Hogy lehet elviselni egy ilyen embert?
35/N
Hogy lehet elviselni egy ilyen embert?
Az apját perzse elviselnéd gyerek nélkül mi?
Elég rossz lehet így.
Nálam is hasonló a helyzet, némi külömbséggel. Én sajátomként szeretem a párom (30) kisfiát és úgy érzem, hogy ő is elfogad anyjaként.
22 Nő
Kinövi. Lépj hátrébb. Nem kell egész nap vele foglalkoznod.
Nem "ember". Ő neked "gyerek". Mostohagyereked. Kezeld gyerekként!Megértéssel, elfogadással - az apja kedvéért!
Teljesen megértem a helyzeted...
Sajnos muszáj még pár évig elviselni. Majd benő a feje lágya, vagy ha mégsem, hát, csak nem lakik ott örökre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!