Párom lánya az agyamra megy, mit tegyek?
Folyton vinnyogó hangon beszél, mindenre rácsodálkozik, hogy "úúú de aranyoooos", kb olyan, mint egy 5 éves. Ilyen szavakat használ, hogy "cunci, muci, cukorborsó" stb. Az apjával normálisan beszél, de a haverjaival, meg mindneki mással így. Már megőrülök. És közben meg párom szülei el vannak tőle ájulva, milyen értelmes. Tudom, hogy nem szép dolog, de nem bírom, már a hangjától a falra mászom, ráadásul annyi hülyeséget hord összevissza és mások meg röhögnek rajta. Hogy lehet elviselni egy ilyen embert?
35/N
"Teljesen megértem a helyzeted...
Sajnos muszáj még pár évig elviselni. Majd benő a feje lágya, vagy ha mégsem, hát, csak nem lakik ott örökre."
Egyelőre szerintem több joga van ott lenni az apjánál, mint a kérdezőnek. Ugyanis a férfi lánya. És egyértelmű, hogy a kérdező párja a gyermekét fogja választani, ha arra kerülne a sor. Nehogy már a gyerek legyen a hibás, mert a kérdező gyerekes és nem tud tolerálni másokat. Mintha ő tökéletes lenne. Ha én ilyen ember közelében lennék, akkor mosolyognék rajta, aranyosnak tartanám, hogy meg tudja őrizni a gyermeki énjét és nem pedig azt hiszi magáról, hogy milyne érett, meg koravén.
"Teljesen megértem a helyzeted...
Sajnos muszáj még pár évig elviselni. Majd benő a feje lágya, vagy ha mégsem, hát, csak nem lakik ott örökre."
Egyesek 18 éves kor után kidobják a gyereküket a fenébe.
De a gyerek 18 éves kora után is bármikor mehet az apjához normális családokban.
Erre Balogh Béla mantráját tudnám csak idézni: "...Ha valami idegesít vagy zavar, annak okát magamban keresem..."
Fogadd el, hogy ő ilyen és akkor nem fog idegesíteni többé...
Kitörölték az előzőt. :(
Szerintem annál aljasabb dolog, amit te művelsz, a világon nincs! Mi lenne, ha a lánnyal beszélnéd meg a problémát, nem a háta mögött fikáznád? Ja, a párodnak miért nem mondod ezt el így, ahogy leírtad? Gondolom, nagyon büszke lenne rád, hogy milyen "értelmes" vagy.
Ha nem tetszik a csajban valami, neki mondd, mert undorító dolgot művelsz.
Egyszerűen agyam eldobom az ilyen "emberektől" - bár a gerinctelen bunk.ó jelző jobban illene. Szánalmas, remélem, a férfi valahogy megtudja, h mit gondolsz a lányáról, és úgy kidob, hogy a lábad nem éri a földet!
Ja, 35 éves vagy? Gratulálok! A négy éves unokahúgom ezerszer értelmesebb és becsületesebb nálad.
Jézusom.:)
Mikor a részletes leírás előtt olvastam a kérdést: "A párom lánya az agyamra megy..." , arra számítottam ,hogy teljesen korlátozza az életteredet , kulturálatlan stílusban obszcén kifejezésekkel illetve téged adja a tudtodra a dolgokat, esetleg ütlegel...Ez nem kamu kérdés?:)) A párodban lehetne annyi felelősségtudat ,hogy nem enged a lánya közelébe egy hozzád hasonló infantilis nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!