Az agyamra mennek a szüleim, mit csináljak?
Én nem adok igazat neked.Én 23 évesen már rég nem laktam a szüleimmel.Albérletbe költöztem.
Ha otthon laksz akkor miért ne dirigáljon anyud,főleg ha anyagilag nem is támogatod..
Erre mondják,hogy vagy megszoksz vagy megszöksz..
Ha nem tetszik a rendszer,tessék változtatni rajta.Keresni kell egy olcsó albérletet,és el kell kezdeni a saját életedet..
Az ő házuk, az ő szabályaik. Míg otthon laktam, nekem is hajtogatni kellett a bugyikat, aminek azóta sem látom értelmét. A zoknikat pedig tilos volt gombócolni.
Elköltöztem, azóta nem hajtom a bugyikat, és gombócolom a zoknit. Anyukám pedig nem teszi szóvá mert az én otthonomban van, ezért az én szabályaim érvényesek.
Én 26 vagyok és nekem is folyton dirigál, mindenbe beleszól, megmondja mikor keljek, feküdjek, milyen barátaim vannak...
Annyival még nehezebb, hogy egyetem alatt meg utána 1 évig külön laktam más városban, viszont most nincs munkám és pénzem, így muszáj voltam visszaköltözni hozzá.
Azóta mint egy 10 évessel, a teafőzésembe is beleköt, pedig amíg nem itt laktam, magamra főztem.
Költöznék én is ha lenne miből de nincs, örülünk, hogy ezt a lakást fenn tudjuk tartani..
Az oké, hogy nem zavarom őket éjjel, nem hozom fel a barátaim, takarítok, főzök, na de ezen kívül is mindenbe beleszól, ellenőriz, kiabál, külön szobám sincs...
Márpedig ha 16 éves lennék, ahhoz akkor se lenne sok köze, hogy vágassam le a hajam, ne igyak este koffeines teát, ne találkozzak a szintén munkanélküli barátnőmmel, mert csak lehúz engem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!