Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnék bízni ezekután...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék bízni ezekután a lányokba?

Figyelt kérdés

ELÖSZÖRIS KÉREK MINDENKIT HOGY OLVASSA VÉGIG és ha lehet ne röhögjetek ki.

Szóval:13-14 éves koromig egészen visszahúzódó kissrác voltam.

Mindig én voltam mindehol a legkissebb és a leg gyámoltalanabb.

Akkoriban már a menő srácoknak b.nőjük volt, engem meg mindig kicsúfoltak a lányok....... minden napos volt az hogy törpének és kisb.zi-nak neveztek, volt hogy meg is kergettek.

Nagyon sokszor megbántottak a fiúk és lányok egyaránt ami mély nyomot hagyott bennem.

De ezután jött a fordulópont, a közép iskola.

Új társaságba kerültem, megtaláltam a stílusom, egyre többet adtam magamra, nagyon átalakult az arcszerkezetem is. (már a jogsimmal kell igazolom magam)

Itt kicsit több mint 3év alatt 40cm-el lettem magasabb és ezzel együtt közel 40kg val lettem nehezebb, ami már inkább izom mert elkezdtem gyúrni és még sportolok is ez mellett. Egyszóval, teljesen más ember lettem.

Teli lettem haverokkal, a legmenőbb srácokkal haverkodtam össze a slimba, ahol abszult nem érzem hogy kívülálló lennék.

Sőtt bátran kijelenthetem hogy időközbe a társaság középpontja lettem.

Persze a csajok is felfigyeltek rám szép lassan. Már már tulságosan is. Rengeteg csaj akar velem össze jönni, sok ajánlatot kapok.

De sajnos ha elkezdek beszélgetni velük mindig eszembe jutnak azok a beszólások, csúfolódások amiket régebben kaptam........és ezért kicsit szorongok ilyenkor, erre ő azt hiszi hogy egy beképzelt tuskó vagyok mert csak félszavakba vállaszolok.

De már az utcára menetel is ilyen, ha egy lány mellett megyek el és végignéz rajtam, rögtön arra gondolok reflexből hogy beszól valamit, mint régebben ilyenkor tették........ egyszerűen nem tudok megbízni a fiatal lányokba. De viszont az időssebbek, (kb)26év feletiekkel negyon ki jövök, velük nem szorongok, sose bántott meg régebben ez a korosztály egy szóval sem.

Igazából az a problémám hogy nincs (és nem is volt még) barátnőm.

Én egy nolmáris, komolyabb kapcsolatot szeretnék egy hasonló korú lánnyal aki igazán szeret.

Mit tanácsoltok? Milyen lépésekre szányam el magam ennek érdekébe?

A vállaszaitokat elörre is köszönöm. 19/F

2009. júl. 2. 21:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Amit írtál abból nekem az jön le, hogy a problémáid annál mélyebbek, minthogy "sok ismerkedéssel", megy a "gátlások levetkőzésével" ezt le tudnád vetkőzni.

Egy olyan világban élünk, amiben sajnos az ember nagyon könnyen válik áldozattá, és a fiatal korban elszenvedett sérelmek, nagyon mély nyomot hagynak az emberen.

De ez leküzdhető. Viszont nem könnyen. Biztos lehetsz benne, hogy ezt a problémát nem fogod megoldani egyik pillanatról a másikra.

A véleményem az, hogy neked az önbecsülésed nagyon rossz lábakon áll.

Tacskó korodban basztattak a külsőd miatt, és ezzel elhitették veled, hogy értéktelen vagy, hogy a külsőd alapján mérjük az ember értékét. És, hogy a társaság középpontja lettél, ezzel csak ez az érzés lett kompenzálva. Elismerték a külsődet, össze akartak jönni veled, népszerű lettél, ez mind a téged körülvevők elismerése, de azt, hogy te egy értékes ember vagy nem ez méri.

Az, hogy tudatában vagy annak, hogy rettegsz attól, hogy kinevetnek jó, mert kissé már tisztában vagy a problémával. De neked kell megismerned magadat, hogy tudj magadon változtatni (persze ebben az ember számára létezik segítség).

Én nem mondom meg, hogy mit kell tenned, viszont azt elmondhatom, hogy vannak lehetőségeid.

Az egyik az, hogy nekivágsz az önismeretnek, és ezzel átalakítod saját magad. Ennek az lehet a vége, hogy eléred azt, hogy ne légy függője az elismerésnek. Ne függj a kapcsolatoktól.

A másik lehetőség, hogy valahogy megtanulsz együtt élni a pszichológiai automatizmusokkal, amik benned vannak. És egy fejezet leszel valami szociálpszichológia könyvből. Ez is egy lehetőség, a mai társadalom nagy része ezen az úton jár.

2009. júl. 2. 22:05
 12/17 anonim ***** válasza:
Érdekes volt olvasni az írásod, magamra ismertem. Csak egy kis idő eltolódással, én már 27 vagyok. Én az általános suliban még viszonylag társasági ember voltam, középsuliban nagyon rossz osztályba kerültem, és akkor volt hogy szarul éreztem magam mert beszólogattak fiúk lányok is. Azóta ugyanúgy változtam mint te, kgban is nőttem, mert én is gyúrni kezdtem, meg mást is sportolok, és én is társasági ember lettem. De én sem tudok kijönni a velem egykorú lányokkal, vagy fiatalabbakkal. Mindig is az idősebb nőkkel kerültem közelebbi kapcsolatba, most is egy 9 évvel idősebb barátnőm van, és nagyon jól megértjük egymást. De a lényeg hogy próbáld meg elfelejteni a régi időket, idővel menni fog. Ha nem megy veled egykorú lányokkal, legyél idősebbekkel, aztán úgyis kialakul hogy mi a jó neked. Csak azért nem kell erőltetni a veled egykorú lányokat mert sokak szerint az lenne a helyes, csináld úgy ahogy te jól érzed magad.
2009. júl. 2. 22:08
 13/17 A kérdező kommentje:

kedves utolsó vállaszoló köszönöm a tanácsod.

Lennél szives bővebben kifejteni ezt az önismeret témát.

Hogyan vághatok neki?

2009. júl. 2. 22:11
 14/17 A kérdező kommentje:

köszönöm 22:08, a srácok terén (szinte) semmi bajom sincs már a multammal mert sok haverom lett azok közül akik 4-5éve még megkeserítették az életem....... de erre ők is emlékeznek és ez már ilyen tabu téma lett köztünk.

Ja és az előzö commentem nemneked szólt.

2009. júl. 2. 22:16
 15/17 anonim ***** válasza:
Én adtam azt a választ, amiben az önismeretre buzdítottalak. Azt mondanám első lépésnek, hogy írj nekem privátban. most túl fáradt vagyok, hogy összeszedetten válaszoljak, és összecsapni nem akarom. Holnap este társasági életet fogok élni, szombaton másnapos leszek, de vasárnap válaszolok, ha írsz.
2009. júl. 2. 22:27
 16/17 A kérdező kommentje:
érezd jól magad
2009. júl. 2. 22:37
 17/17 anonim ***** válasza:

szia,

emiatt ne aggódj, nagyon sok embernek vannak ilyen sérelmei. És az teljesen természetes, hogy a középsuliban mindenki más lesz. Sokan nagyon szépek lesznek, kikupálódnak:)

Ne feledd, hogy soha nem szabad általánosítani. Mert az nem esik jól senkinek. Amúgy pedig a kisgyerekek ilyenek. gonoszak és jól esik nekik a szurkálódás. ez így van...és ilyen még a középsulikban is van bőven.

Szerintem próbálj meg először lány barátokat is szerezni. Csak úgy mint haverokat. Egyrészt mert a barátságokból könnyen kialakulhat valami, továbbá rájönnél, hogy nem fiúkról és lányokról van szó. hanem arról, hogy mindkettőből van normális és nem normális.

2009. júl. 3. 04:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!