Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk : ) nektek mi tetszik a lányokba, vagy mit néztek?
hátakkor....:D
1. fenék
ha ez slampos, lapos, kicsi, vagy tul nagy, formátlan, aránytalan, akkor mér nem is megyek a többi pontra...
2. lábak
Rajongok a női lábakért legyen kecses, formás izmos, feszes, és az istenért, szeresse a nő a magassarkúkat, és ne csak mindig sportcipő meg stb
3. arc
LEgyen egy bájos, édes pofija, nézzen ki valahogy. Ne legyen ragyás,nyúlfogú, meg iylen iszony szeplős...
4. mellek
Ezt énsem értem hogy került a 4. helyre....de mind1....végigpergettem mit nézek meg egy nőn és pedig a sorrendbe ez a 4. akkor ez van hát..;)
Engem anyira nem gerjesztenek mint másokat....jo legyen formás, ne lógó, ne söralátétnyi melludvar....
Jokis tenyérbeillő cici az igazi, nagyon nagy sem kell, de ha tul kicsi az se jo, mert akk kénytelen lennék a saját melleimet fogdosni...xd
5. Összhang.
Végigmérem a szememel az egész csajszit, mit mutat ugy amblock.
Öltözködés, stílus, kisugárzás.
Ha bejön a csaj már le is szólítom bármiylen indokkal, bármilyen helyzetben..:D
Ha nem, akkor hagyom a francba...
Mindez amit leírtam kb 5 mp alatt jétszódik le bennem. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!