Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha még nem beszélsz egy lánnyal, csak néha egymásra néztek, mik azok a jelek, amik arra utalhatnak, hogy tetszel a lánynak?
vannak olyan lányok akik még maguknak sem merik bevallani, hogy bejössz neki, szóval inkább elsunnyog xD
egyébként meg vegyél egy női magazint abban folyton azt szajkózzák, hogy hogy adjanak a nők ilyen jeleket :D
Sajnos én is olyan vagyok, hogy aki igazán tetszik, annak félek kimutatni az érzelmeimet. Talán azért, mert félek, hogy mi van, ha neki meg nem jövök be, és ő tökre nem úgy gondolna rám, stb... Hülyeség az egész, de sajnos ilyen esetben nem vagyok képes az eszemre hallgatni, inkább én is lesütöm a szemem, max többet nézem mint kéne.
Egyébként, hogyha mondjuk hozzád ér, vagy mosolyog, feléd fordul, figyel, vagy beszélgetés közben húzogatja a szemöldökét (állítólag, de én mé ilyet nem figyeltem) akkor =)))))
Én ilyenkor általában kerülöm az illető tekintetét, mert amint belenézek a szemébe fülig vörösödök.. xD
De ha konkrétan rád is néz, akkor mondjuk: mosolygás, haját igazgatja/dobálja/csavargatja, ajkába harap vagy ilyesmi.
16/L
Én gyakran keresem a tekintetemmel a srácot, aztán persze mikor összenézünk gyorsan elnézek. XD (félénk vagyok) A hajamat is piszkálom néha.
Volt olyan, hogy rám mosolygott a srác, akkor visszamosolyogtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!