Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj az, ha párommal nem akaszkodunk egymásra?
Figyelt kérdés
Közel két éve együtt vagyunk, és eddig nagyon nem bírtunk egymás nélkül meglenni, most viszont én is könnyebben engedem már el barátokkal, s nem zavar, ha nem látjuk egymást egy-egy nap. Romlik a kapcsolat, vagy érik?2011. júl. 15. 11:57
1/8 anonim válasza:
Sztem ez nem feltétlen a kapcsolat romlását jelzni, ha egyébként minden rendben van és szeretitek egymást. Ahogy múlnak az évek, azért csökken a szerelem és szeretbe megy át. Nincs örök szerelem, de ha szeretitek egymást, csináltok sok közös programot, megbeszélitek a gondjaitokat, minden rendben.:) Ez a véleményem.
2/8 anonim válasza:
Tehát sztem inkább érik, előző voltam.:)
3/8 A kérdező kommentje:
Abszolút minden rendben, s frissen tartjuk a szerelmet is. Tudok ellenpéldát szerencsére. A szerelem valóban nem folyamatos, de ha lankad is, utána újra felszikrázik, s ez csodálatos.
2011. júl. 15. 12:08
4/8 A kérdező kommentje:
Mármint arra tudok ellenpéldát, hogy megszűnt volna a szerelem hosszútávon.
2011. júl. 15. 12:09
5/8 anonim válasza:
ez a természetes, nem szabad megfojtani a másikat. csak húségesnek kell maradni.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem érdekel mások véleménye arról, hogy múlik-e a szerelem, vagy sem. Nem megbántani akarok ezzel senkit, de nem ez volt a kérdés. Mi remekül megvagyunk a párommal, eljegyzés közelében. Mindenki, aki ismer tudja, hogy ez nem egy jött-ment kapcsolat. Kérlek titeket, a kérdésre válaszoljatok végre!
2011. júl. 15. 13:27
7/8 A kérdező kommentje:
Amúgy pedig annak, aki rendes választ adott, köszönöm a véleményét. :)
2011. júl. 15. 13:27
8/8 anonim válasza:
Ha a szeretet, a vágy, és az érdeklődés egymás iránt most is adott még, akkor, ahogyan írtad is:
nem romlik, hanem érik ez a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!