Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár nap múlva egy hónaposak leszünk a párommal. Mit vegyek?
Mit vegyek vagy csináljak neki? Ő is 18 éves.
18/N
Köszi a válaszokat! :)
Semmit. Majd 1 évet ünnepeltek...
Majd ha nagy leszel, rájössz h 10-20 éves kapcsolatok távlatában az az egy hónap nevetséges. Örülök, hogy most lelkes vagy, de azért nem kell egy 1. hónapfordulóból országos ünnepet csinálni..
Ha még csak 1 hónapja vagytok együtt, akkor az nem olyan sok idő, így elég ha csak egy tábla csokit adsz neki, pl ami a kedvence a csokikból, vagy akár egy doboz bonbon, ha meg nem szereti az édességeket lepd meg egy finom ebéddel vagy készítsd el a kedvenc ételét vacsorára! Én exemmel 6 és fél évig voltam együtt, s sosem ünnepeltük meg a hónapfordulókat úgy, hanem az évfordulókat ünnepeltük meg pl kirándulással, s a mostani párommal, akivel sokkal jobb minden, vele már 8 hónapja vagyok együtt, vele sem ünnepeljük a hónapfordulókat, esetleg csak beülünk egy étterembe, vagy megmasszírozzuk egymást!
25/N
25/N
Nyilván semmi nagy dolgot nem akarok csak vmi kis jelképeset.. igen minden hónapfordulón.
Vacsora nem rossz ötlet de annyiszor evett már a főztömből hogy az nem lenne olyan különleges.
Bocsika,de erről a kérdésről a legújabb reklám jut az eszembe
"Ugye tudod,hogy már 1 hete járunk??
szerinted kit hívjunk meg a lagziba? Szerintem a szülőkön kívül a barátok is ott lehetnek..
-olyan jó hogy 1 hete járunk...:)(valami bankos reklám)
Na ilyen az 1 hónapos együttjárás is..Azt nem szokták megünnepelni.Ha 1 éve járnátok akkor oké,megértem..de 1 hónap.. :)(te kinél bankolsz???)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!