Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pár nap múlva egy hónaposak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár nap múlva egy hónaposak leszünk a párommal. Mit vegyek?

Figyelt kérdés

Mit vegyek vagy csináljak neki? Ő is 18 éves.

18/N

Köszi a válaszokat! :)

2011. okt. 18. 12:12
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Tapadós csaj lennék? Nem is ismersz...jézusom.. itt mindenki csak le*gatja a másikat. Most már emlékszem miért nem járok ide... szórakozzatok máshol, mert ez undorító.

A normális válaszokat köszönöm.

2011. okt. 18. 13:18
 22/29 anonim ***** válasza:

ez olyan megmosolyogtató. mi sem ünnepeltük soha a hónapfordulókat, pedig szeretjük egymást.

ha már most minden apró alkalomra adsz valamit, az évforduló elveszti a jelentőségét. max féléves fordulóra adnék valamit, egy hónap után sztem még felesleges.

2011. okt. 18. 13:34
 23/29 anonim ***** válasza:

Mozijegyet!

Még egy év [link]

A cím, téma ne tévesszen meg.

2011. okt. 18. 13:36
 24/29 anonim ***** válasza:

ne szóljátok már le, nem mindenki egyforma.

engem pl. moziba vitt mikor egy hónaposak voltunk:)

2011. okt. 18. 13:44
 25/29 anonim ***** válasza:
Szerintem vegyél neki egy kis naptárat. Ne olyat, ami egy lapos, hanem ami 12 lapos. Minden hónapban, a hónap-fordulótokon írj bele neki egy rövidke, 4 soros versikét, vagy bármit kettőtökről. Ez szerintem nagyon személyes, és nem is kerül sok pénzbe. :) S ha szeret, örülni fog neki!:)
2011. okt. 18. 13:48
 26/29 anonim ***** válasza:

1 hónap? Szerintem semmit.

Max lepd meg a kedvenc csokijával, bonbonjával és ennyi.

Főleg ha még annyi sem volt, hogy szeretlek....

21 éves menyasszony.

2011. okt. 18. 15:28
 27/29 anonim ***** válasza:

Hehe 12:23 nagyon ott van a válaszod! :D

Majd akkor örülj kérdező, ha már több hónap, év van mögöttetek. Nevetségesek ezek a hónap fordulós ajándékok. Rólad nagyon az jön le, hogy első kapcsolatod, hűűű de jó, akkor ünnepeljünk....

2011. okt. 18. 15:31
 28/29 anonim ***** válasza:
De jó, hogy megvédem a kérdezőt, erre lepontoznak :D Egyre szánalmasabb emberek járnak ide :D
2011. okt. 18. 15:31
 29/29 A kérdező kommentje:

Nem az első kapcsolatom de mindegy :D Ha megmondanám hanyadik meg k*rva lennék, szal inkább hagyjuk nem kérek több választ.

Hello!

2011. okt. 18. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!