Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal 10 hónaposak leszünk és szeretnék neki meglepetést készíteni. Mi legyen az?
Háát, én ajánlottam volna, hogy egy közös szép fürdés... az is emlékezetes és garantáltan nem felejti el! Habár nem is tudom, az ilyesmit biztos inkább ő fogja ;) De pl. előkészítheted a fürdőt romantikus hangulatba, és csinálhatsz hozzá vmi finom desszertet.
De egy képet is csinálhatsz , pontosabb egy nagy képtartóba beletennéd a közös fotótokat (nagyobba) és azt a képtartót vhogy különlegessé tennéd.. (mármint úgyhogy, a falra tudjátok felrakni, szal kép..) mármint tudod, a szélére vmi szépet, esetleg még vmit (üveg)festékkel... a lényeg, hogy minden piros és vörös legyen :)
De egy olyan ruhadarabot is vehetsz neki... vannak ilyen ajándékboltok, ahol személyreszabottan irathatsz vagy csináltathatsz rá vmit, ami egy közös élményre emlékeztet. A lényeg, hogy romantikus legyen, és kettőtökkel kapcsolatos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!