Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár nap múlva egy hónaposak leszünk a párommal. Mit vegyek?
Mit vegyek vagy csináljak neki? Ő is 18 éves.
18/N
Köszi a válaszokat! :)
az egyik barátnőm minden hónapfordulóra fest egy képeslapot a barátjának és elküldi postán. Már egy ideje csinálja
olyat is hallottam h minden hónapra font vki egy karkötőt vagy csomózott de csak akkor jó, ha a barátod hordaná. Az ő barátjának már jó sok van a kezén:)
Szerintem ez aranyos... :) Ilyenkor még minden rózsaszín felhőben úszik... :) Nálunk is így volt nagyjából a 4.-5. hónapig. Azóta csak az évfordulókat ünnepeljük. :))
Szerintem vegyél neki valami kis jelképes dolgot. Pl. egy szép, elegáns (de annyira nem drága) tollat.
ő sem vesz Neked semmit, biztos lehetsz benne :)
Tele van ez az oldal olyan kérdésekkel, hogy a pasi miért felejti el a hét/hónap/félév/év fordulókat + szülinap/névnapokat :)
"azért mert nem szeret?" :))
Én is ilyen voltam mint te fiatal lánykoromba.
Én még az elején a heteket is számon tartottam.:)És működött is köztünk kb 2 évig a párommal ez a dolog.Majd szépen elfelejtődött.Mára már a évfordulókat sem ünnepeljük.12 éve vagyunk együtt.Van egy gyönyörű 2,5 éves kisfiúnk.konkrétan arra a dátumra sem emlékszem mikor volt az esküvőnk...pedig én vagyok a nő.:)Megváltozol majd nem lesz ez fontos már pár év múlva.
Én megértem,hogy most még fontos mint ahogy nekem is az volt.Mi is apróságokkal köszöntöttük egymást.Egy csoki, vagy valami hasonló.Én pl rengeteg képeslapot kaptam tőle nagyon sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!