Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pár nap múlva egy hónaposak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár nap múlva egy hónaposak leszünk a párommal. Mit vegyek?

Figyelt kérdés

Mit vegyek vagy csináljak neki? Ő is 18 éves.

18/N

Köszi a válaszokat! :)

2011. okt. 18. 12:12
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Évek óta ismerem...szinte mindennap találkozunk.
2011. okt. 18. 12:32
 12/29 anonim ***** válasza:
49%
Jaj most miért kell leszólni? Mi is az elején még megünnepeltünk minden hónapot. Nyugodtan tegyétek, elég egy szél rózsa, vagy egy tábla csoki. Most már több mint 2 év után, néha megjegyezzük, hogy nah megint eltelt egy hónap :D
2011. okt. 18. 12:32
 13/29 anonim ***** válasza:
45%
Jaj, bocsi, most látom, hogy lány vagy, akkor rózsa kilőve :D
2011. okt. 18. 12:33
 14/29 anonim ***** válasza:
75%

az egyik barátnőm minden hónapfordulóra fest egy képeslapot a barátjának és elküldi postán. Már egy ideje csinálja

olyat is hallottam h minden hónapra font vki egy karkötőt vagy csomózott de csak akkor jó, ha a barátod hordaná. Az ő barátjának már jó sok van a kezén:)

2011. okt. 18. 12:36
 15/29 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem ez aranyos... :) Ilyenkor még minden rózsaszín felhőben úszik... :) Nálunk is így volt nagyjából a 4.-5. hónapig. Azóta csak az évfordulókat ünnepeljük. :))

Szerintem vegyél neki valami kis jelképes dolgot. Pl. egy szép, elegáns (de annyira nem drága) tollat.

2011. okt. 18. 12:37
 16/29 anonim ***** válasza:
75%
Azért a ma 12:23 válaszolónak +1 pont, először nekem is ez a reklám jutott eszembe (bár bevallom fiatalabb koromban én is hasonló voltam) :))))))
2011. okt. 18. 12:40
 17/29 anonim ***** válasza:
45%

ő sem vesz Neked semmit, biztos lehetsz benne :)

Tele van ez az oldal olyan kérdésekkel, hogy a pasi miért felejti el a hét/hónap/félév/év fordulókat + szülinap/névnapokat :)

"azért mert nem szeret?" :))

2011. okt. 18. 12:44
 18/29 anonim ***** válasza:
76%
Egy hónap semmi. Majd ha minimum egy évig együtt lesztek, akkor lehet gondolkozni. Meg 5, 10, 15 stb év után. Addig mit is vegyél? Nagy levegőt.....
2011. okt. 18. 12:48
 19/29 anonim ***** válasza:
54%
Én lány vagyok, de tutira elmenekülnék egy ilyen tapadós csajtól... szerintem ez abszolút túlzás. Egy évnél, na ott majd igen!
2011. okt. 18. 12:57
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen voltam mint te fiatal lánykoromba.

Én még az elején a heteket is számon tartottam.:)És működött is köztünk kb 2 évig a párommal ez a dolog.Majd szépen elfelejtődött.Mára már a évfordulókat sem ünnepeljük.12 éve vagyunk együtt.Van egy gyönyörű 2,5 éves kisfiúnk.konkrétan arra a dátumra sem emlékszem mikor volt az esküvőnk...pedig én vagyok a nő.:)Megváltozol majd nem lesz ez fontos már pár év múlva.

Én megértem,hogy most még fontos mint ahogy nekem is az volt.Mi is apróságokkal köszöntöttük egymást.Egy csoki, vagy valami hasonló.Én pl rengeteg képeslapot kaptam tőle nagyon sokat.

2011. okt. 18. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!