Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnék bízni ezekután...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék bízni ezekután a lányokba?

Figyelt kérdés

ELÖSZÖRIS KÉREK MINDENKIT HOGY OLVASSA VÉGIG és ha lehet ne röhögjetek ki.

Szóval:13-14 éves koromig egészen visszahúzódó kissrác voltam.

Mindig én voltam mindehol a legkissebb és a leg gyámoltalanabb.

Akkoriban már a menő srácoknak b.nőjük volt, engem meg mindig kicsúfoltak a lányok....... minden napos volt az hogy törpének és kisb.zi-nak neveztek, volt hogy meg is kergettek.

Nagyon sokszor megbántottak a fiúk és lányok egyaránt ami mély nyomot hagyott bennem.

De ezután jött a fordulópont, a közép iskola.

Új társaságba kerültem, megtaláltam a stílusom, egyre többet adtam magamra, nagyon átalakult az arcszerkezetem is. (már a jogsimmal kell igazolom magam)

Itt kicsit több mint 3év alatt 40cm-el lettem magasabb és ezzel együtt közel 40kg val lettem nehezebb, ami már inkább izom mert elkezdtem gyúrni és még sportolok is ez mellett. Egyszóval, teljesen más ember lettem.

Teli lettem haverokkal, a legmenőbb srácokkal haverkodtam össze a slimba, ahol abszult nem érzem hogy kívülálló lennék.

Sőtt bátran kijelenthetem hogy időközbe a társaság középpontja lettem.

Persze a csajok is felfigyeltek rám szép lassan. Már már tulságosan is. Rengeteg csaj akar velem össze jönni, sok ajánlatot kapok.

De sajnos ha elkezdek beszélgetni velük mindig eszembe jutnak azok a beszólások, csúfolódások amiket régebben kaptam........és ezért kicsit szorongok ilyenkor, erre ő azt hiszi hogy egy beképzelt tuskó vagyok mert csak félszavakba vállaszolok.

De már az utcára menetel is ilyen, ha egy lány mellett megyek el és végignéz rajtam, rögtön arra gondolok reflexből hogy beszól valamit, mint régebben ilyenkor tették........ egyszerűen nem tudok megbízni a fiatal lányokba. De viszont az időssebbek, (kb)26év feletiekkel negyon ki jövök, velük nem szorongok, sose bántott meg régebben ez a korosztály egy szóval sem.

Igazából az a problémám hogy nincs (és nem is volt még) barátnőm.

Én egy nolmáris, komolyabb kapcsolatot szeretnék egy hasonló korú lánnyal aki igazán szeret.

Mit tanácsoltok? Milyen lépésekre szányam el magam ennek érdekébe?

A vállaszaitokat elörre is köszönöm. 19/F

2009. júl. 2. 21:23
1 2
 1/17 Fke ***** válasza:
100%

Elmondásod szerint most már fasza gyereknek érzed magad. Akkor ne viselkedj úgy, mint egy nyúl. Ha más ember lettél, akkor nem csak külsőben, vagy mégis? Azt hiszem jól érzem, hogy az egód igen nagy löketet kapott...

Ha tényleg úgy gondolod, hogy túlléptél a kisfiún, akit csúfoltak, akkor talán ideje lenne tényleg magad mögött hagyni, nem gondolod?

2009. júl. 2. 21:37
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

hmmm..Érdekes.Így írásod szerint tök normális pasinak tűnsz :)

Próbáld elfelejteni amiket mondtak,hisz már nem úg nézel ki,volt ami volt :) A csajoktól meg ne félj ;) Sok sikert!

2009. júl. 2. 21:41
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, csatlakozom az előttem szólóhoz. Vetkőzd le a gátlásaidat, ha megszólal benned a kisfiú, akkor mondd neki, hogy kuss. Ne hagyd, hogy a múltad rontsa el a jövődet, az életed többet ér ennél. Add a lazát, kedveset, ismerkedj minél többet. Ez a fajta sokkterápia gyorsan kineveli belőled a bátortalanságodat;) Sok sikert!
2009. júl. 2. 21:43
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Az a legfontosabb hogy ne legyel olyan meno mint a tobbiek ,mindig legyel okosabb,kedvesebb es jobbfej,es nem csak fiukkal de lanyokkal is,igy megismerheted oket is kozelebrol.

Miutan mar sok lany baratod is van,akkor mar konnyebb a lanyokhoz kozeledni,es aki megfog tetszeni neked ahhoz konnyeben oda mesz es kezdemenyezel

2009. júl. 2. 21:46
 5/17 A kérdező kommentje:

Attól tartok kicsit félre értettül egymást.

Nem a társ kereséssel van bajom (mivel hogy a 26feletti lányokkal se csak beszélgettem) önbizalmam is van elég.

Az a gondom hogy nem bízok a fiatal, velem egykorú lányokba.

De azért kösz mindenkinek aki megpróbált segíteni.

2009. júl. 2. 21:50
 6/17 anonim ***** válasza:

akkor keress idősebbet ;)

..tudod,mint a jó bor.. :)

2009. júl. 2. 21:56
 7/17 anonim ***** válasza:
5éve még a veled egykorú lányok is teljesen másképp gondolkodtak.. most már nagy részük megkomolyodott, ha jól kiismered őket rájössz hogy nem megbántani akarnak.. hajrá :)
2009. júl. 2. 21:57
 8/17 A kérdező kommentje:
köszi a vállaszokat, látom ez nem megy.
2009. júl. 2. 21:58
 9/17 A kérdező kommentje:
köszi utolsó.
2009. júl. 2. 21:59
 10/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom tulajdonképpen milyen választ vársz arra a kérdésre hogy "Hogyan tudnék bízni ezekután a lányokba?" ?

Ezt az utat neked kell járnod,erre más nem találhatja meg a választ

2009. júl. 2. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!