Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
39 évesen 19évházasság 2gyerek és +25kg után megtudtam tegnap, hogy meg lennék csalva (smiley). Ha jól vettem ki a "kedvesem" szavaiból, én vagyok a hibás. A gond az hogy valahol én is így gondolom. Elhíztam, és elhagytam magam. Szerintetek?
Figyelt kérdés
LEHETŐSÉGEIM:A---fogyjak le/hagyjam el B ---fogyjak le/csaljam én is C---fogyjak le/nyeljem be D---hagyjam az egészet a fenébe férjestől/fogyókúrástól2012. jún. 8. 06:47
41/41 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy csak az egyik fél hibázik. Szerintem is rossz, ha a nő elhagyja magát (hiszen ha nem küzdesz azért, hogy megtartsd a párodat, akkor azt ő is látja rajtad, nem lehet jó érzés az sem). De szerintem a legegyszerűbb és legtiszteletlenebb (főleg 19 év házasság és 2 gyerek után) félrelépni és a másik +25 kilójára fogni. Mindkét félnek realizálnia kell, hogy mi a fontosabb. A gyerekek, az elmúlt 19 év, a szerelem (ami talán megkopott, de hátha nem végleg)..Ha ez mind fontos, akkor lépni kell MINDKETTŐJÜKNEK! Visszacsalni szerintem dedós dolog és senki nem fogja jobban érezni magát tőle... Ne a férjedért fogyjál le, hanem mert ha visszaszerzed a saját önbecsülésedet, akkor a férjedére is több esélyed van. Ha csak érte csinálod, akkor bele se kezdjél. Írtam Neked az előbb privátba, van egy ötletem, ami a fogyáson kívül még segíthet.;) de komolyan mondom, magad miatt fogyjál le, mert egyébként egy kínszenvedés megszabadulni 25 kilótól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!