Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
39 évesen 19évházasság 2gyerek és +25kg után megtudtam tegnap, hogy meg lennék csalva (smiley). Ha jól vettem ki a "kedvesem" szavaiból, én vagyok a hibás. A gond az hogy valahol én is így gondolom. Elhíztam, és elhagytam magam. Szerintetek?
Jól néznék ki, ha mindenki , aki meghízik meg lenne csalva.
Ilyen ember miatt sanyargatni magad? Eszedbe ne jusson, szemét alak, ez csak kifpgás.
Én tudod mit tennék, mert még teljesen fiatal vagy??
1. Kidobnám a fenébe, engem nem alázna meg többé
2. Fogynék kcsit, egészségesebben élnék és felszednék egy normális férfit, aki úgy szeret, ahogy vagyok, és nem keres kifogásokat.
24/N
Nehogy már még ő legyen a hibás a megcsalásáért, olvasok itt pár buta kommentet.
Menjetek el dolgozni 39 évesen, majd otthon 1 férj, 2 gyerek. Megnézem lenne e kedvetek sportolni, stb. Örül az ember, ha beesik hulla fáradtan az ágyba. Ez megy nap nap után és csak azon eszmélsz híztál 15 kg-ot, hopp már 25-öt.
Én fiatalon szembesültem ezzel, +15 kg, és nem is tudom hogyan. Egyszerűen nem jutott idő a saját életemre!
24/N ismételten
Én az A és a B között hezitálnék. Elsőnek megcsalnám aztán megnézném a reakcióját, és ha nem érdekli akkor elhagynám.
sajnos itt van 2 gyerek is úgyhogy azt nem teheted meg hogy azonnal lelépsz. próbáljátok valahogy megoldani, de ha végképp nem megy akkor váljatok el.
Szerintem egy jól működő házasságban nem gond, ha felszaladnak a kilók, nem ezen múlik a kapcsolat milyensége.
Én szintén 39 vagyok, 18 év házasság, 2 gyerek, és én is felszedtem kb. 20 kilót (60kg voltam 18 éve), én sajnos betegség miatti gyógyszer szedésétől híztam meg.
Persze próbálok lefogyni, de a párom így is elfogad, és szeret (különben ő is hízott, már rég nem menne rá az esküvői öltönye).
Miért gondolja, hogy te vagy a hibás?
Miben vagy hibás? Abban, hogy szültél 2 gyereket, és ettől elhíztál?
Nem kíván? Vagy mi a gond?
Azért elhízottan is lehet valaki csinos, ha ad magára.
A kapcsolatot ápolni kell, ez közhely, de így igaz.
Törődni kell a másikkal, figyelmesnek lenni, újítani kell tudni az ágyban, vonzónak maradni.
Vonzó is csak úgy tudsz lenni, ha elfogadod magad, és elhiszed, hogy így is tudsz csábítani.
Persze ez nem azt jelenti, hogy ne próbálj kicsit leadni a súlyodból, de legyen önbizalmad.
Vegyél 1-2 dögös hálóinget, otthon is csinos legyél, vess be 1-2 új dolgot az ágyban. Nem feltétlen új pózokra gondolok, hanem az előjátékra. Kezdeményezz te, és ne úgy, ahogy szoktál, változtass (minden apró változás jó hatású).
Nem tudom, de én úgy értelmeztem a kérdést, hogy még nem csalt meg, csak elméletileg?
Csak "fenyegetés" volt? Ha igen, akkor sem volt szép dolog ilyet mondani, de a férfiak már csak ilyenek, ezt könnyebb kinyögni, mint elmondani részletesen mi a gondjuk.
E variáció: Fogyj le, és közben hozz helyre mindent.
+25 kiló nem is olyan sok,de komolyan, a terhességem alatt felszedtem 14 kilót meg sem látszott,szülés után volt rajtam még 10 nem is látszott.
Visszatérve mindkét fél hibás ha egy kapcsolatban problémák merülnek fel.Nyilván nem használt az sem,hogy elhanyagoltad magad,meghíztál,de azért valakit megcsalni mert meghízik,ott más gond is van.Le kéne ülni megbeszélni a dolgot,és magasban is el kéne rendezned jól érzed-e így magad a bőrödben,szereted-e még,mit szeretnél.
Az pedig sz@r duma,hogy csak te vagy a hibás, a fő hibás a férjed, nehogy elhidd,hogy a plusz kilók miatt van,nem szeret már stb. sok oka lehet,mégis rád hárítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!