Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaláskor most ki is a hibás?
Van az a szituáció mikor egy lánynak vagy fiúnak megtetszik egy lány vagy egy fiú. Csak az a bizonyos lány vagy fiú kapcsolatban van. Szerintem nincs azzal semmi probléma ha bepróbálkozik nála elvégre ez egy szabad ország mindenki arra nyomul akire akar. Ha az illető szereti a párját úgyis le fogja koptatni.
Ha az én párom kavarna egy csajjal akkor én nem a csajt hibáztatnám hanem a páromat. Sokszor hallok olyat hogy a párom megcsalt kikaparom annak a libának a szemét... Nem tudom ezt megérteni. Ha valaki enged a csábításnak az a bűnös nem az aki csábít... Ettől függetlenül nem tartom persze túl erkölcsösnek más párjára nyomulni, nem is szoktam, a kapcsolatokat tiszteletben tartom. Ezt a szituációt viszont nem vagyok képes megérteni.
Szerintem mindkettő hibás, bár én abból indulok ki, hogy voltam már ilyen szituban, és akkor így éreztem. A páromnak később megbocsátottam, nem jöttünk újra össze, de legalább beszélőviszonyban vagyunk, a lánynak viszont azóta sem, és szerintem nem is fogok soha. Mondjuk ő a barátnőm volt, és így nyilván kicsit más a leányzó fekvése, mintha a párom egy idegen nővel lett volna...
24/N
Ha nagyon bejön az illető, akkor egy próbálkozást megér. Ha szereti a párját, akkor úgyis elküld, senkinek semmi baja nem lesz ettől még.
Akkor vannak a gondok, ha te a visszautasítást nem fogadod el, vagy nem utasítanak el egyértelműen. Ilyenkor bonyolódik a helyzet, amiben már egyértelműen hibás a harmadik.
Én tényleg csak ezt a szitut nem értem
"Megcsalt a pasim azzal a riba*nccal... Kitépem a haját kikaparom a szemét..."
"Az a f*asszopó meghúzta a nőmet, vége lesz... Agyonverem"
Meg ilyenek. :D Most komolyan, ha az a kapcsolat olyan tökéletes lett volna nem történt volna megcsalás...
Az tényleg más szituáció ha egy barát vagy barátnő zavar be a kapcsolatba...
Én is egyet értek veled.
Exem is megcsalt, természetesen tiszta szívemből kívántam, hogy dögöljön meg a csaj is, de vele nem foglalkoztam, exemet csesztem le és hordtam le minden sz.rnak. Ő nem tudta kordában tartani a farkát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!