Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsaláskor most ki is a hibás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaláskor most ki is a hibás?

Figyelt kérdés

Van az a szituáció mikor egy lánynak vagy fiúnak megtetszik egy lány vagy egy fiú. Csak az a bizonyos lány vagy fiú kapcsolatban van. Szerintem nincs azzal semmi probléma ha bepróbálkozik nála elvégre ez egy szabad ország mindenki arra nyomul akire akar. Ha az illető szereti a párját úgyis le fogja koptatni.

Ha az én párom kavarna egy csajjal akkor én nem a csajt hibáztatnám hanem a páromat. Sokszor hallok olyat hogy a párom megcsalt kikaparom annak a libának a szemét... Nem tudom ezt megérteni. Ha valaki enged a csábításnak az a bűnös nem az aki csábít... Ettől függetlenül nem tartom persze túl erkölcsösnek más párjára nyomulni, nem is szoktam, a kapcsolatokat tiszteletben tartom. Ezt a szituációt viszont nem vagyok képes megérteni.

2012. máj. 24. 12:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Szerintem mindkettő hibás, bár én abból indulok ki, hogy voltam már ilyen szituban, és akkor így éreztem. A páromnak később megbocsátottam, nem jöttünk újra össze, de legalább beszélőviszonyban vagyunk, a lánynak viszont azóta sem, és szerintem nem is fogok soha. Mondjuk ő a barátnőm volt, és így nyilván kicsit más a leányzó fekvése, mintha a párom egy idegen nővel lett volna...

24/N

2012. máj. 24. 13:02
 2/17 anonim ***** válasza:
osztom véleményed
2012. máj. 24. 13:02
 3/17 anonim ***** válasza:
te!
2012. máj. 24. 13:03
 4/17 anonim ***** válasza:
mármint a kérdező véleményét
 5/17 anonim ***** válasza:
Mert elsöre mindig a harmadikat kezdik el hibáztatni isten tudja miért :D Ilyen már volt velem is anno közöm nem volt a sráchoz csak néha beszéltünnk haveri társaság miatt és a csaja állandoan hivogatott smseket küldött hogy mit képzelek magamrol meg ilyenek... Mondtam neki hogy ezt a párjával beszélje meg és ne engem zaklasson, mert ha sokáig szorakozik feljelentem zaklatásért... Szerintem is a kapcsolatban az egyik fél a hibás a megcsalásért vagy mindkettö de hogy a harmadik.. a harmadik nem hibás persze erkölcstelen és lenézendö az ilyen ember de elsösorban a kapcsolatban kéne elrendezni ezeket
 6/17 anonim ***** válasza:

Ha nagyon bejön az illető, akkor egy próbálkozást megér. Ha szereti a párját, akkor úgyis elküld, senkinek semmi baja nem lesz ettől még.

Akkor vannak a gondok, ha te a visszautasítást nem fogadod el, vagy nem utasítanak el egyértelműen. Ilyenkor bonyolódik a helyzet, amiben már egyértelműen hibás a harmadik.

2012. máj. 24. 13:07
 7/17 A kérdező kommentje:

Én tényleg csak ezt a szitut nem értem

"Megcsalt a pasim azzal a riba*nccal... Kitépem a haját kikaparom a szemét..."

"Az a f*asszopó meghúzta a nőmet, vége lesz... Agyonverem"

Meg ilyenek. :D Most komolyan, ha az a kapcsolat olyan tökéletes lett volna nem történt volna megcsalás...

Az tényleg más szituáció ha egy barát vagy barátnő zavar be a kapcsolatba...

8/17 Katerina Petrova válasza:
Mert nem akarja tudomásul venni hogy a párja a hibás, mert szereti őt és így nyugtatja magát. De vannak szeretők akik tényleg ők a hibásak, mert rányomulnak a pasinak tetszik ez a helyzet és megtörténik.
 9/17 anonim ***** válasza:
Az embernek könnyebb feldolgoznia azt, hogy a párját kvázi belekényszerítették egy megcsalásba, mint azt, hogy a párja nem szereti és tiszteli őt eléggé ahhoz, hogy hűséges legyen. Hogy megtartsa a büszkeségét az ember megpróbálja elhitetni magával, hogy a másik lány/fiú gonosz trükkökkel vette rá a párját a dologra.
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is egyet értek veled.

Exem is megcsalt, természetesen tiszta szívemből kívántam, hogy dögöljön meg a csaj is, de vele nem foglalkoztam, exemet csesztem le és hordtam le minden sz.rnak. Ő nem tudta kordában tartani a farkát...

2012. máj. 24. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!