Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsaláskor most ki is a hibás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaláskor most ki is a hibás?

Figyelt kérdés

Van az a szituáció mikor egy lánynak vagy fiúnak megtetszik egy lány vagy egy fiú. Csak az a bizonyos lány vagy fiú kapcsolatban van. Szerintem nincs azzal semmi probléma ha bepróbálkozik nála elvégre ez egy szabad ország mindenki arra nyomul akire akar. Ha az illető szereti a párját úgyis le fogja koptatni.

Ha az én párom kavarna egy csajjal akkor én nem a csajt hibáztatnám hanem a páromat. Sokszor hallok olyat hogy a párom megcsalt kikaparom annak a libának a szemét... Nem tudom ezt megérteni. Ha valaki enged a csábításnak az a bűnös nem az aki csábít... Ettől függetlenül nem tartom persze túl erkölcsösnek más párjára nyomulni, nem is szoktam, a kapcsolatokat tiszteletben tartom. Ezt a szituációt viszont nem vagyok képes megérteni.

2012. máj. 24. 12:59
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Persze ha egyszeri visszautasítás után még zaklat az cikis helyzet... Meg egy csaj akivel megcsalnak valakit... Mégis mit vár? Egy idő után ugyanígy járhat és őt is megfogja csalni a pasi. Nem tudnék olyan fiúban megbízni aki velem csalja a barátnőjét.
2012. máj. 24. 13:08
 12/17 anonim ***** válasza:

szerintem meg mind a három fél hibás lehet. Akit megcsalnak, mert nyilván valami nem oké- vannak kivételek!!!

aki megcsal, mert egy gyáva, h ahelyett h megbeszélné, mi a baj, inkább máshoz fut, vagy mert nem tud uralkodni az ösztönein.

akivel megcsalja pedig akkor, ha tudja, h kapcsolatban van

2012. máj. 24. 13:09
 13/17 anonim ***** válasza:

Kérdező:

nagoyn jól látod a dolgokat, egyet értek veled én is: azok szokták modnani ezt a szem kikaparós dumát, akik teljesen sötétek, és ösztönből élnek, mivel az iq-juk bőven 100alatti, és nem képesek felfogni az ok-okozati összefüggéseket

2012. máj. 24. 13:13
 14/17 A kérdező kommentje:
Na azért örülök hogy vannak akik szintén így látják a dolgokat.
2012. máj. 24. 13:17
 15/17 ASOT ***** válasza:

igen mind a 2 személy általában...

DE! Az aki odáig jut h megcsalja a párját, az akkor jusson el odáig h szakít a párjával, mert akkor ergo..nem jó a kapcsolat!

2012. máj. 24. 14:00
 16/17 anonim ***** válasza:
Ilyenkor az a hibás, aki megcsal! Mindenhez két ember kell. Meg az ilyen szituációkból kiderül, hogy kit tudnak olcsón megkapni...
2012. máj. 24. 15:30
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell rögtön máshoz szaladni, mert nem így kell megoldani a problémákat. Ha mást kívánok, el kell gondolkodjak azon, hogy a másiknak nem tartozom-e annyival, hogy először legalább szakítok vele. Még ha annyira meg is bántott, az nem egy megoldás, hogy lefekszem mással. Ez nem megoldás, hanem pont a problémák tetézése. Ha a másikkal nem lehet megbeszélni, akkor szakítok és kész. Úgyhogy igen. Szerintem az a hülye, aki félrek*r.
2012. máj. 24. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!