Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor ki is a hibás? :/
A barátom ma szakított velem,azzal az indokkal,hogy az 1 hét alatt nem nagyon kerestem meg a suliba,mert nagyon ideges voltam ,zűrös hetem volt,megakartam kímélni ettől a feszültségtől. A másik dolog: Együtt szoktunk menni ebédelni ,de mostanában úgy döntöttem,hogy az utolsó óra után megyek enni,mert akkor nyugodtan megtudok kajálni,nem kell kapkodni,hogy siessek órára! Ő ezt nem értette/érti meg..De egyébként ki van rakva az órarend,megkereshetett volna Ő is,de Ő nem..Inkább kiment focizni..És a barátnőim mondták,hogy azt üzente,hogy Ő neki ez így nem megy,meg ilyenek.Ma pedig összefutottunk a folyóson,de csak pár percet beszéltünk,mert csöngettek..És konkrétan majdnem nekem esett,hogy hogy csinálhattam ezt (?),végig se hallgatott ,és bunkón kijelentette,hogy "Ne lepődj meg,ha majd le lesz szedve fb-ről a kapcsolat.." Nem tudtam rá mit mondani,mert dolgozatot kellett írni. Na akkor most ki is a hibás? Én,aki megakartam kímélni ,nem akartam megbántani vagy Ő,aki ilyen ,sztem bunkó módon közölte velem a dolgokat? Meg szerintetek az milyen dolog,hogy hétvégén nem megyünk el sehova?Már mondtam neki,mert úgy is jó volt az idő,menjünk csavarogni,de Ő nem..Ment a barátjához. Szünetben sem találkoztunk,de azért kijelentette,hogy megy át a barátjához és egésznap majd játszanak..
Mit kellene csinálnom? Vagy szerintetek hagyjam? Nagyon ideges volt,nemrég volt neki a kisérettségije,amúgy is ideges típusú,nagyon hamar felkapja a vizet minden kis apró dolgokon. Nektek mi a véleményetek?
Hát ő se lehet semmi, a ezzel a facebook-os szöveggel :D
De azért egyáltalán nem csodálkozom, hogy kihajított, ha egy hétig rá se néztél. Nem akartál vele lenni, ez neked szerelem?
Annyiban te, hogy kinyithattad volna a pici szádat és szólhattál volna neki, hogy ideges vagy, nem akarod ezzel terhelni.
Másrészt viszont a könnyen felidegesíthető emberekkel meg nem érdemes kezdeni.
A fészbúkos megjegyzése alapján meg egy infantilis hülyegyerek, örülj, hogy megszabadultál tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!