Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
39 évesen 19évházasság 2gyerek és +25kg után megtudtam tegnap, hogy meg lennék csalva (smiley). Ha jól vettem ki a "kedvesem" szavaiból, én vagyok a hibás. A gond az hogy valahol én is így gondolom. Elhíztam, és elhagytam magam. Szerintetek?
ehhez a hozzáállásom,hoz az is kell persze h szeressem a férjem és ő is engem. nálunk nem téma a súlyom,mindennap megkaom h szeret és szép vagyok,de tudom h jobban tetszettem neki 55kg-al. meg magamnak is. meg én annyival is beljebb vagyok h mi csak 7 éve vagyunk együtt,még jobban ég a tűz,de attól még oda kell figyelni
szóval te döntsd el mi a fontosabb neked
14-es
Nem fáj az igazság, 160 cm vagyok, és 47 kg. És lepontoztalak, mert az hogy valaki felszed néhány kilót még nem oka megcsalásra. Az meg pláne ocsmány, hogy bálna.
Plusz:nagy hasa lenne, úgy, hogy a farkát csak néha látja, akkor te biztosan ugyanúgy kívánnád
Pedig nekem pont ilyen pasim van, szeretem, és kívánom.
Ja, és én elhagynám a férjemet, kedves kérdező.
fogyj le, de ne a férjed miatt, az az "emberszabású" szóra sem érdemes
viszont...
- magas vérnyomás
- szív- és érrendszeri betegségek
- cukorbetegség
- magas koleszterinszint
- stb. stb. stb.
na, ezért nem jó a túlsúly
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!