Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 39 évesen 19évházasság 2gyerek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

39 évesen 19évházasság 2gyerek és +25kg után megtudtam tegnap, hogy meg lennék csalva (smiley). Ha jól vettem ki a "kedvesem" szavaiból, én vagyok a hibás. A gond az hogy valahol én is így gondolom. Elhíztam, és elhagytam magam. Szerintetek?

Figyelt kérdés
LEHETŐSÉGEIM:A---fogyjak le/hagyjam el B ---fogyjak le/csaljam én is C---fogyjak le/nyeljem be D---hagyjam az egészet a fenébe férjestől/fogyókúrástól
2012. jún. 8. 06:47
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
B és a D egy szánalmas megoldás lenne. Az A és C között gondolkodj, attól függően hogy mit érzel a férjed iránt.
2012. jún. 8. 08:38
 22/41 anonim ***** válasza:
Ha úgy gondolod, hogy te is hibás vagy, akkor A, B, C, vagy D.
2012. jún. 8. 08:46
 23/41 anonim ***** válasza:
0%
Nem kötelező a családi élet. Aki viszont amellett dönt az ne sírjon ha megkapja a nehezét is, nem csak a happy időket.
2012. jún. 8. 08:51
 24/41 anonim ***** válasza:

ehhez a hozzáállásom,hoz az is kell persze h szeressem a férjem és ő is engem. nálunk nem téma a súlyom,mindennap megkaom h szeret és szép vagyok,de tudom h jobban tetszettem neki 55kg-al. meg magamnak is. meg én annyival is beljebb vagyok h mi csak 7 éve vagyunk együtt,még jobban ég a tűz,de attól még oda kell figyelni

szóval te döntsd el mi a fontosabb neked

2012. jún. 8. 09:04
 25/41 anonim ***** válasza:

14-es

Nem fáj az igazság, 160 cm vagyok, és 47 kg. És lepontoztalak, mert az hogy valaki felszed néhány kilót még nem oka megcsalásra. Az meg pláne ocsmány, hogy bálna.

Plusz:nagy hasa lenne, úgy, hogy a farkát csak néha látja, akkor te biztosan ugyanúgy kívánnád

Pedig nekem pont ilyen pasim van, szeretem, és kívánom.

Ja, és én elhagynám a férjemet, kedves kérdező.

2012. jún. 8. 09:16
 26/41 anonim ***** válasza:
utolsó, egyetértek :D
2012. jún. 8. 09:19
 27/41 anonim ***** válasza:
különben is hülyeség ezen vitatkozni, h kinek mi a kívánatos..... ti beszuggeráltátok magatoknak, h a nők csak az izmos pasikat szeretik..... pedig ez nem igy van :) a maci mindig jobb :D
2012. jún. 8. 09:20
 28/41 anonim ***** válasza:

Nézd meg ezt a filmet:

[link]

2012. jún. 8. 09:36
 29/41 anonim ***** válasza:

fogyj le, de ne a férjed miatt, az az "emberszabású" szóra sem érdemes

viszont...

- magas vérnyomás

- szív- és érrendszeri betegségek

- cukorbetegség

- magas koleszterinszint

- stb. stb. stb.

na, ezért nem jó a túlsúly

2012. jún. 8. 09:44
 30/41 anonim ***** válasza:
D
2012. jún. 8. 10:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!