Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
39 évesen 19évházasság 2gyerek és +25kg után megtudtam tegnap, hogy meg lennék csalva (smiley). Ha jól vettem ki a "kedvesem" szavaiból, én vagyok a hibás. A gond az hogy valahol én is így gondolom. Elhíztam, és elhagytam magam. Szerintetek?
Sajnálom kérdező de maximálisan te vagy ahibás ne haragudj,hogy ezt mondom.És nem bántani akarlak.
Benne van,ELHAGYTAD magad,na most én sajnos ilyenkor ugyanezt tettem volna,vagy rosszab,kiköltöztem voln a hálószobából és amíg nem szeded magad össze addig se szex,se semmi,maximum beszélgetőpartnerek lennénk.Sajnos ez az általános,hogy házasságban nem adtok magatokra,elhíztok,nőiességetek eltűnik,nem úgy szexeltek,ne csodálkozzatok,én sem csodálkozom,hogy 70%-os a válási ráta,ezért nem akarok nősülni,mert tisztelet a kivételnek,hálátlanok a lányok sajnos,mi mindent megadunk nektek,ti meg leültök és elhagyjátok magatokat,mondom tisztelet a kivételnek.
Most egy baromi őszinte pasi véleményét hallod,tuti én leszek,most a fekete bárány,de én nem áltatlak,hogy ha szeret elfogad így is,a párodnak szex közben gondolj bele milyen érzés amikor undorral gondol rád :(
Már amelyik férfi megad mindent, szerintem az a ritka.
Fordítva is előfordulhat, hogy a férfi hagyja el magát, vagy hanyagolja el magát. De ekkor az értelmes nő megbeszéli vele, vagy jó útra terelgeti, hogy pl. jobban állna neked, ha megborotválkoznál, úgy sokkal jobban kívánnálak, veszünk új cuccokat neki, kidobjuk a régi kopott alsóját, meg ilyesmi.
Igen utolsó maximálisan igazad van,mi pasik is iszonyat gyökerek vagyunk nem vagyunk különbek.
Na engem nem kell noszogatni,hogy figyeljek magamra :D
Én is +20 kg vagyok a 15 évvel korábbi súlyomhoz képest, de akkor nagyon-nagyon vékony (BMI = 19) voltam. A BMI kalkulátor szerint még most is az ideális tartományban vagyok. De nem érzem jól magam és még 8-10 kg-tól meg fogok szabadulni.
Nagyon jó okaim vannak, hogy miért híztam meg és nyugtathatom magam azzal, hogy ennek ellenére nem vagyok kövér és sportos a megjelenésem. De tudom, hogy a barátnőm jobban kíván, ha vonzóbban nézek ki. Jár neki, hogy törődök magammal annyit, hogy a súlyomat kordában tartsam.
De én sem érzem magam jól túlsúlyosan.
Mivel a fogyás nem fog holnap reggelre megtörténni, ezért van időd eldönteni, hogy a fogyás után mi történjen. Én sem fogadom el a megcsalást, de volt, hogy hízott a párom és nem volt hajlandó ezt észre sem venni. Ennek pedig az az üzenete, hogy nem számított neki, hogy tetszik-e nekem. Ez sarkítva azt jelenti, hogy megcsalt a Nutellával. Remélem érthető.
A feleség legtöbbször egyedül főz, végzi a házimunkát, neveli a gyereket, és még munkahelye is van.
És a férj? Hát dolgozik. Esetleg felfúrja a polcot, ha kell.
Aztán kijelenti, hogy ő aztán mindent megadott, mindent megkapott, de a nő nem becsülte meg, és elhagyta magát. Hát, ezt a szöveget nagyon bírom. Tökéletes kifogás.
Ő támad, te meg meghunyászkodsz. Hát igen, legjobb védekezés, a támadás. De azért fordítva sem kellene lenni, hanem belátni a hibáidat, és neki is a sajátjait.
Ő a könnyebb utat választotta, nem, hogy időben megbeszélte volna veled a nemtetsző dolgokat.
Szerintem ő nagyobbat hibázott, mint te.
Hol van az, hogy jóban-rosszban együtt, egymásért.
Ha pl. nagyon beteg lennél, akkor is inkább megcsal?
Ha még most is szeretitek egymást, akkor mindkettőtöknek meg kell változni.
Neked összeszedni magad, csinosnak, ápoltnak kell lenni, otthon rendben tartani mindent, ebben a férjed is segíthet. Neki meg el kell fogadnia téged a kilóiddal is, mert azért nem könnyű leadni 25 kilót (dietetikushoz fordulj, ők tudnak segíteni egy személyre szabott étrenddel). Ha látja az egyéb változásokat, az igyekezetet az tetszeni fog neki.
A bizalom már biztos megingott,de ha szereted, idővel visszaáll.
Neki is meg kell ígérnie, hogy többet nem lép félre, és te is igyekszel változni, és ebben segítsen.
A bosszúállás nem jó módszer, mert csak jól felidegesíted magad azzal is.
Ha meg akarod tartani a párodat, akkor ne veszekedj vele.
Persze azt tudasd vele, hogy nem így kellett volna történnie, szólt volna előbb, és változtattál volna.
Tudatosítsd benne, hogy mindketten hibásak voltatok.
Azt is mondd el neki, hogy csak akkor bírsz változtatni, ha melletted áll, és ha befejezi a kapcsolatát, és veled együtt küzd a közös jövőtökért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!