Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagy probléma? Elfogadóbbá váltam a melegekkel szemben.
Idáig sem gondoltam rosszat a melegekről, legalábbis nem gondoltam rájuk sehogyse :D Viszont sokat olvastam Neil Patrick Harrisről és a családjáról, és valahogy sokkal elfogadóbbá váltam. Szerintem annyira aranyosak és megérdemelték hogy legyenek gyerekeik a párjával.
Nem magamutatóak és nem csinálnak botrányokat. A felszínen szinte csak a karrierjükről hallani.
Szóval most valahogy megkedveltem őket. Mármint csak azokat akik nem vonaglanak az Andrássyn minden nyáron.
Nem gáz hogy megkedveltem a normálisan viselkedő melegeket, az olyanokat mint Neil-ék? Vagy "átmostam" a saját agyam? :D
Az a baj, hogy a többség azokat a b*zikat látja, akik az Andrássyn vonaglanak...
Holott közöttünk, akik rejtőzködünk, és nem mutogatjuk magunkat nyilvánosan tényleg vannak normális emberek, akik nem akarunk feltűnést kelteni, sem polgárpukkasztani csak békében, boldogságban és szeretetben élni a párunkkal. :(
22F meleg
Keresztény államról csak annyit, hogy aki ebben az országban megszokásból vallásosnak mondja magát azoknak is kb egytizede követi még így-úgy a kereszténységet, fiatalok között meg a vallásosság teljesen zéró. Vagy csak attól keresztény ez az ország hogy most 4-8 évig jobbos kormányonk van?
Néhány amerikai államban lehetséges az örökbefogadás, ott felmérések igazolták, hogy sem orientációjukban sem semmilyen személyiségi jegyben nem különböznek a homárok által nevelt gyerekek a többitől. Azt meg hogy "két apukája van" mér kéne akárkinek is tudnia?
18/f meleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!