Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagy probléma? Elfogadóbbá váltam a melegekkel szemben.
Idáig sem gondoltam rosszat a melegekről, legalábbis nem gondoltam rájuk sehogyse :D Viszont sokat olvastam Neil Patrick Harrisről és a családjáról, és valahogy sokkal elfogadóbbá váltam. Szerintem annyira aranyosak és megérdemelték hogy legyenek gyerekeik a párjával.
Nem magamutatóak és nem csinálnak botrányokat. A felszínen szinte csak a karrierjükről hallani.
Szóval most valahogy megkedveltem őket. Mármint csak azokat akik nem vonaglanak az Andrássyn minden nyáron.
Nem gáz hogy megkedveltem a normálisan viselkedő melegeket, az olyanokat mint Neil-ék? Vagy "átmostam" a saját agyam? :D
szerintem 2 meleg egy keresztény országban ne kapjon lehetőséget házasságra. éljenek együtt, ok. de gyereket sem adnék a kezük alá. milyen nevelést fog kapni az a gyerek, b@szod???
semmi buzulás, buzulás az nuku!!!
Egyáltalán nem probléma. Szerintem minden logikusan gondolkodó ember elfogadó a melegekkel szemben.
Neil-ék meg tényleg aranyosak :)
De az alkesz, heteró szülő pár aztán király nevelést ad a gyereknek... hozzá teszem, ha egy meleg pár odáig jut, hogy gyereket akar, akkor már annyira elkötelezett, hogy minden jót megpróbálna adni a gyereknek.
A heteróknál becsúszhat egy baba úgy, hogy nem várták. Aztán egész életében a gyereket koloncnak fogják tartani.
Egy meleg párnál erre nincs lehetőség. Szóval senki ne jöjjön azzal, hogy a heteró tud csak normális szülő lenni.
22 meleg F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!