Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adódhat-e későbbiekbe probléma abból, hogy a párod butácskább, tanulatlanabb? 27/F
Figyelt kérdés
Most ismerkedek egy lánnyal és érzem hogy butább meg tanulatlanabb mint én, de kedvelem aranyos szeretem és azért jól elbeszélgetünk igaz nem mély komoly dolgokról2012. jún. 1. 13:47
1/9 anonim válasza:
Igen, adódhat. Nem hiszem, hogy ez hosszú távú történet lesz.
2/9 anonim válasza:
A túrót adódhat!
A nőket sosem az eszükért szeretjük! Túl sok lenne a vita XD
3/9 Ⱳhite ßelle válasza:
Attól függ, úgy buta, hogy logikus gondolkodása érdekes vagy csak nem szeretett tanulni.
Nem tudod tisztelni akkor nem várható sok jó.
4/9 anonim válasza:
igen, velünk is volt sajnos ilyen, pedig egy időben azt hittem, hogy nem gond. amúgy 4 évig együtt voltunk, és akkor jött a gáz, amikor engem felvettek fősulira, támogatottan, őt meg nem. és ezért rám haragudott, pedig az volt inkább a gond, hogy ami szakmája volt, ahhoz 100% nem értett, és így hát munkája se volt meg ilyenek....
5/9 Ⱳhite ßelle válasza:
Az már érzelmi intelligencia, hogy emiatt rád haragudott.
6/9 anonim válasza:
Attól függ, miben nyilvánul meg, hogy butácskább. Ha tanualtlan az nem olyan baj, attól még lehet vki intelligens h nincs 3 diplomája, meg nem olyan jól informált talán. Amúgy meg még megjöhet az esze :)
7/9 anonim válasza:
szerintem is ott adodhat a problema, h tisztelet van e a reszedrol. ha nem zavar, es tiszteled pl vmilyen tulajdonsaga miatt, akkor nem gond. ezt te neked kell erezni.
8/9 anonim válasza:
Ha az iq-ja alacsony akkor igen, ha pl nincs tisztában az univerzum rejtelmeivel te meg igen akkor nem
9/9 anonim válasza:
Akkor merülhetnek fel problémák, ha elkezdenek hiányozni neked a "mély, komoly" beszélgetések. Ha tudod őket nélkülözni, akkor szerintem nincs mitől félned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!