Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van értelme, vagy esetleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme, vagy esetleg kezdjek új életet?

Figyelt kérdés

3 évig voltam együtt a barátommal, nagyon sok keserűség ért a kapcsolat alatt. az anyós téma pl.,nem fogadott el,a párom meg mivel otthon lakik nem tudott semmit tenni ellene, akkor alig voltunk együtt, sosem aludtunk együtt,mindig talált vmi kifogást,vagy közbejött valami, akkor velem is történtek rossz dolgok,haláleset a családban, türelmetlen voltam,ideges, megbántottam én is őt ezekkel, meg sok dologban őt hibáztattam a régebben ért sérelmeim miatt,stb stb......

sokszor szakítottunk már, de mindig visszataláltunk hamar egymáshoz, de aztán csak kiütköztek ezek a dolgok,amik az életünk velejárói,és mindig veszekedtünk..... kb. 2hónapja nemigazán tudjuk megbeszélni a dolgokat,és fájdalmasan is,de megállapodtunk,hogy legyen vége. de akkor is hol ő próbálkozott,hol én, de sosem volt meg az összhang,vagy megbántottuk a másikat.

az is a gond,hogy én szerettem volna már megállapodni,ő viszont még nem áll készen. főleg anyagilag,és ez őt zavarja. addig nem akar lépni,míg nincs biztos anyagi háttér. én meg nem így gondolom. ebből is viták voltak.

na de a lényeg,hogy 2 hét alatt most kb 5x mondtuk ki,hogy legyen vége,és holnaptól még egy telefon sem,semmi,soha többé. de nem bírom ki. ha felhívom,akkor meg annyira más a hangja,érzem,hogy szeret nagyon,és örül,hogy beszélhetünk. pedig mindig mondom neki,hogyha lezárjuk,akkor ne kérdezze meg tőlem mi újság. de mindig megszegem. ha meg már beszélünk vagy 2 napja már folyamatosan,akkor megint érzem azt,hogy nem jó. ő most képtelen egy egész kapcsolatra,szanaszét szakad annyi a dolga,munka,minden. és nem értem,hogyha szeret,akkor miért egyezik bele a szakításba. pedig mindig könnyes a szeme,ha ''elválunk''. miért nem akar boldog lenni? meg mindig azt mondja nem akar bántani engem,nem akar csalódást okozni azzal,hogy alig tudna velem lenni,mert rengeteg helyen helyt kell állnia most azért,h később jobb legyen...

próbálom lezárni,elfelejteni,és arra gondolni,mással leszek és kész.de nem igazán megy...

működhet egy ilyen kapcsolat még,amiben rengeteget sérültünk? 24 évesek vagyunk.

2012. máj. 27. 20:51
 1/4 anonim ***** válasza:
kezdj új életet.
2012. máj. 27. 21:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez a se veled se nélküled kapcsolat neked sem és neki sem jó. Ha ennyiszer ki tudtátok mondani, hogy vége, akkor tényleg próbáljátok meg egymás nélkül. Menj el bulizni, vagy találkozz a barátnőiddel mindegy csak foglald le magad. Tudom, hogy nehéz, de muszáj kibírnod. Hidd el ha ő az igazi, akkor pár hónap vagy pár év múlva úgyis újra összejöttök. Amikor több ideje lesz, készen áll a komolyabb dolgokra is stb. Ha pedig nem ő az igazi, akkor így adsz esélyt az igazinak, hogy rád találjon. :)
2012. máj. 27. 21:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Elég nehéz a válasz:S de ha azt írom, hogy kezdj új életet vagy az ellenkezőjét, a végén úgy is te fogsz dönteni, ugyh tedd azt ami neked a legjobb:) remélem, hogy a lehető legjobbat fogod választani a magad és az ő érdekében is
2012. máj. 27. 21:08
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a kedves válaszokat. 2. válaszoló neked főleg,mert nemrég olvastam egy idézetet arról,amit leírtál, hogy ha 2 embernek együtt kell lennie,akkor az élet úgyis visszasodorja őket egymáshoz. csak fáj,hogy rossz az időzítés... de azt mondta neki nem kell senki más. bárcsak tudnám hogyan lesz egy kis idő múlva...
2012. máj. 27. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!