Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme megpróbálni (egyáltalán: találkozni) egy sznob csajjal?
Neten ismerkedtünk meg, hosszú levélváltások ("én nem szeretek levelezni" - mondja a lány, de azért csak írogatunk egymásnak), majd 2 nappal ezelőtt felhív (!) ("én nem szeretek telefonálni" - mondja, de azért 1 órán át beszélgettünk)...
Jövő héten találkoznánk először, de "előrebocsátja", hogy nehéz időszakon van túl, és hogy még igazából nem is ismeri ki magát, nem tudja, mit akar, de szívesen találkozna velem személyesen, mert szimp.-nak tart.
Gyönyörű lány, és még egyáltalán nem ismerem, de... szerintem sznob. Nagyon jómódú család, ügyvéd szülők, ő pedig első gyerek, akit (valószínűleg) szigorúan neveltek. Érdekes, még nem találkoztunk, de máris ilyen "megfelek-e neki" -kényszer van bennem. Nem vagyok hülyegyerek, de nem vet fel a pénz, folyamatosan művelem magam, de nincs olyan diplomám, mint neki, és a családi hátterem is elég zavaros. Ő a szorgalmas lány, aki nem akart soha csalódást okozni a szüleinek, én meg a lusta (de okos) srác vagyok, aki les.zarta a hülyeségeket. Próbálok úgy hozzáállni az emberekhez, hogy nem nézem le a takarítónőt csak azért, mert mondjuk műveltebb vagyok meg 3 nyelven beszélek.
Szerintetek a fentiek ismeretében érdemes lenne találkozni egyáltalán vele? Csak mert úgy érzem, nem "felelnék meg" az elvárásainak.
A megfelelesi kenyszer gyakorlatilag teljesen megtudja mergezni a kapcsolatot. Ha a fiu a gazdagabb akkor az tud mukodni, ha a lany akkor altalaban nem.
Viszont, a netes levelezes es a szemelyes talalkozas kozott eg es fold a kulonbseg! 1 ora beszelgetesbol is kiderul osszeilletek-e vagy sem. Ha meg azutan is sznobnak tartod akkor en nem ajanlom, hogy folytasd.
Sok Sikert
Ha nem kell neked add át nekem. :D
AMúgy működhet,csak kösd el a gatyád,legyenek céljaid,ha lusta vagy bele se kezdj,mert esélyed sincsen,kezdj el dolgozni magadon és kezdj el pénzt keresni legyenek ambícióid.
Mondom ha nem kell add át nekem,én imádom az ilyen nőket :D
Biztos,hogy elsősoztályú teste van,és jó alakja,mert neki akkor ez fontos.Hidd el jó az ilyen csaj,főleg ha leöltözik,tuti nem narancsbőrös hátsó fog eléd tárulni,mert biztos tesz a külsejéért.Na ezért jó csaj,plusz vannak céljai nem elvan.
Képet küldhetnél róla,tényleg érdekel,hogy néz ki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!