Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sznob volnék? És ha igen, az baj?
Figyelt kérdés
Nekem fontos, hogy tetszedjen a fiú öltözködése, aki bejön, főleg, ha járok is vele, mert van bennem egy olyan érzés, ha megyek az utcán, hogy ha nem hozzám hasonló a stílusa vagy nekem nem tetszik, akkor nem szívesen mutatkozom vele. Én személy szerint úgy gomdolom, hogy fotos az első benyomás, hiszen ez sok mindent kifejez a személyiségünkről, az érdeklődésünkről stb. Elég igényesnek tartom magam, szeretek olvasni, gitározni, kedvenc zenei stílusom az indie, és elszántan készülök arra, hogy egyszer bekerüljek a MOME fotográfia szakára, ugyanis fotóművész szeretnék lenni egyszer majd. Nem hiszem, hogy hipster lennék, de különösebben nem is érdekel, mit gondolnak rólam. Szerintetek sznob dolog "elítélni" valakit a stílusa miatt? És baj, ha fotósként ezt fontosnak tartom egy fiún? Nektek mennyire számít a párotok öltözködési stílusa?
2012. máj. 15. 15:13
1/10 anonim válasza:
Én nem a másik öltözködésébe szeretek bele, de mind mások vagyunk. Ha neked ez a fontos hát ez a fontos, úgyse tudsz változtatni rajta. Ettől még lehetsz sznob meg hipster meg minden divatos mai antimainstream fasság persze.
2012. máj. 15. 15:17
2/10 anonim válasza:
"Elég igényesnek tartom magam..."
Nem is kell folytatni.
2012. máj. 15. 15:21
3/10 Diavolino44 válasza:
Szerintem mindenkinek van egy-ket olyan tulajdonsaga ami ^dilis^ a vilag szamara. Ha talalsz egy megfelelo partnert akkor meg nem teljesen mind1.
Amugy igen sznobnak tartalak, de nem itellek ezert, mert te ilyen vagy. :)Nekem nem, a no ruhaja sminkje fontos hanem ami alatta van.
2012. máj. 15. 15:23
4/10 anonim válasza:
A sznob cseppet sem pejoratív szó! Én nem tudom, mikor lett elkönyvelve rossz tulajdonságanak! Kissé sznob vagy, igen, de és akkor? Gondolom tisztában vagy az értékeiddel is, a hátrányaiddal is, ezek alapján nem vársz el a partneredtől többet, mint amit te is nyújtasz
2012. máj. 15. 15:29
5/10 A kérdező kommentje:
Nagyon sokáig kűzdöttem ellene, azt modtam ez nem jó tulajdonság, de aztán mikor elmentem felvételizni, akkor rájöttem hogy rohadtul tetszik hogy itt jól néznek ki az emberek és azt mondtam minek hadakozzak ellene? de egyébként az hogy "elég igényesnek tartom magam"... ne mondjátok, hogy semmivel kapcsolatban nincs bennetek önérzet. ja, és az egyik legjobb barátnőm rocker szóval... asszem ez azért sokat elmond.
2012. máj. 15. 15:29
6/10 anonim válasza:
Nem az a baj, hogy stílus alapján ítélsz, sokkal fontosabb, hogy be vagy szarva magadtól, amiért fotózol, gitározol, olvasol. Pont ezeket teszem én is, meg még ezer másik arc. Akkor gondolhatsz majd sokat magadról, ha olyat teszel, amit senki más a földön, de az önelégültség szánalmas. Nem vagy különleges. Majd kinövöd, olyan 16-18 körülinek gondollak.
2012. máj. 15. 15:32
7/10 A kérdező kommentje:
19 vagyok és van még elég sok más hobbim is de nem akartam felsorolni.
2012. máj. 15. 15:34
8/10 A kérdező kommentje:
mert senkit nem érdekel.
2012. máj. 15. 15:34
9/10 Diavolino44 válasza:
Nah latod maris megtalaltad azt a csoportot ahova beilleszkedhetsz! Akkor meg miert erdekel masok velemenye!
Amugy kar erted, szeretem a olvasos, gitarozos, fotozos muveszlelkeket.. :D
2012. máj. 15. 15:35
10/10 anonim válasza:
Egy picit az vagy, de nem baj. Mármint nekem tökre nem :D, mert semmi közöm hozzá. Hogy neked baj-e azt pedig neked kell tudni. Pl.: Ha emiatt már maradtál le olyan fiúról, akit utólag megbántál, akkor gyanítom, hogy yeah-man: ez baj :) De egyébként megtalálhatod könnyen azt a fiút/férfit, aki ebben passzol hozzád, 30 körüli korosztályban van egy csomó ilyen, viszont ezek általában komolyabb emberek, szóval azokra rá kell gyúrni azért intelligenciában + műveltségben, ha nem vagy kegyetlen jó csaj, aki extra kedves is:) (Mert különben pótolhatónak fogsz számítani, azt nem kell részletezni gondolom)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!