Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom eléggé sznob és ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom eléggé sznob és ez kezd idegesíteni, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Eddig tök jól megvoltunk a barátomal, de mostanában olyan hülyén viselkedik. Kb, mióta megkezdődött a suli. Eddig én busszal jártam suliba, aztán most ő nem akarja, hogy én buszozzak, mert hogy mit fognak szólni az emberek. Hát ugyan mit szólnának? -.-' 3 éve buszozok és eddig senki ne szólt semmit. :D Ezért először azzal állt elő nekem, hogy vetet egy kocsit a szüleivel nekem. :O De nekem még jogsim sincs, sebaj, ő akkor is vetet. De mondom nekem nem kell, nekem semmi bajom a buszozással. (csak néha...:D) Akkor erről az ötletéről letett, de azzal a feltétellel, ha ő visz el kocsival miden nap suliba. Hát jó, a kedvéért ezt is. de most meg a bnőim hiányolnak a buszról, mert tök jól elhülyültünk + minden. De ha most azt mondom a btomnak, hogy én buszozniakarok, akkor bizti megsértődik vagy valmi. Nem tudom mit csináljak. Meg néha olyan hülye dolgai vannak, hogy nagyon zavar engem.
2010. szept. 29. 17:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Kérj tőle pénzt minden dugás után, legalább biztosítva lesz a jövőd.
2010. szept. 29. 17:47
 2/12 A kérdező kommentje:
Pfff. Inkább ne is írtál volna.
2010. szept. 29. 17:47
 3/12 Moszuke ***** válasza:
gondoltál már arra hogy ezt ne ide írd le hanem neki mond el?
2010. szept. 29. 17:48
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt inkább neki mondd el.
2010. szept. 29. 17:50
 5/12 anonim ***** válasza:
Vetess limuzint, hogy a barátnőid is veled mehessenek.
2010. szept. 29. 17:53
 6/12 A kérdező kommentje:
Én mondtam már neki, hogy szívesebben járnék busszal + minden, de ő nem örülne neki. :S
2010. szept. 29. 17:53
 7/12 anonim ***** válasza:
szted mit lehet ezzel kezdeni? Azt nem értem, ha valaki azt mondja h nem, akkor az miért jelent igent! oké, hogy ennyire szeret, aggódik stb, de úgy járhatsz, hogy a fejedre nő, és akkor tényleg menekülni fogsz előle. Kitartás!
2010. szept. 29. 17:55
 8/12 A kérdező kommentje:
Ok. Tehát akkor mit csináljak?
2010. szept. 29. 17:55
 9/12 anonim ***** válasza:

Vetessen neked a szüleivel egyet:O

Majd furikázod vele a barátnőidet is.

Ilyet!:D

2010. szept. 29. 17:59
 10/12 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de a barátod egy sz@rházi. Figyelembe se veszi mit mondasz neki. (többek között)
2010. szept. 29. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!