Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom más lányok képeit lájkolja facebook-on csomószor. Engem ez kezd idegesíteni. Szerintetek ez mit jelent? (bővebben lent. )
Figyelt kérdés
Tehát.. mi már több mint féléve együtt vagyunk, és minden rendben van közöttünk, nincsenek problémáink, egyszóval megvagyunk. De már régebben is észrevettem hogy, csomó csaj képeit lájkolja a suliból.. Mindennap sokszor elmondja, hogy szeret de én már nemtudom mit gondoljak...2011. jan. 8. 15:01
1/15 anonim válasza:
1 lájkból még döl össze a világ:P
2/15 A kérdező kommentje:
Nemcsak egy lájk...:D 2 kezemen nem tudom megszámolni hogy hány. :P és nem csak egy csajnál..
2011. jan. 8. 15:04
3/15 anonim válasza:
enyém is, meg kommenteket is írkál alá, meg múltkor feltöltött egy csaj egy képet saját magáról és az arcának bejelölte a barátomat... és csak őt... ő meg lájkolta és kommentelt is hogy "gyönyörű vagy és köszönöm :)". hát mondhatom nagyon jól esett...
19/L
4/15 anonim válasza:
inkább sok lányt "lájkoljon", mint csak egyet... szerintem még ez a szerencsésebb
5/15 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen paranoiás vagy. Egy jó kapcsolat alapja a bizalom, ha az nincs meg, akkor a helyzet már régen rossz. Házastársaknál szokták mondani, hogy örök hűséget fogadott, nem pedig vakságot...ez nem házasság, de szerintem erre is érvényes. Ne parázd túl a dolgot,a féltékenységet a fiúk nagyon utálják. Nyugodj meg, a barátod azért van veled, mert szeret, és te vagy neki a legszebb. Más lányok már nem is tetszhetnek neki? attól még nem hagy el meg semmi...
6/15 A kérdező kommentje:
15:07. áááh ez nagyon durva :/ és megbeszéltétek? (mmint a barátoddal.)
2011. jan. 8. 15:10
7/15 zsoca86 válasza:
1,5 éve van barátnőm és szeretem,mégis lesegetem más nők képét!Ami szép azt megnézem! Ez tök normális szerintem! Addig jó míg nem fiúkat leseget!!
Ezen ne parázz!!
8/15 anonim válasza:
15.07 vagyok
nem hoztam fel neki, nem akarok féltékenykedni mert szeretem és tudom hogy ezt a pasik gyűlölik, ő is tuti kiakadna rajta, és én lennék a hülye...
10/15 anonim válasza:
(egyébként egyszer már elhagyott, merthogy ki akartam sajátítani magamnak, meg uralkodni akartam felette, amiben van is valami, de most úgy érzem hogy változtam, ezért sem akarom neki felhozni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!