Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van értelme megpróbálni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme megpróbálni (egyáltalán: találkozni) egy sznob csajjal?

Figyelt kérdés

Neten ismerkedtünk meg, hosszú levélváltások ("én nem szeretek levelezni" - mondja a lány, de azért csak írogatunk egymásnak), majd 2 nappal ezelőtt felhív (!) ("én nem szeretek telefonálni" - mondja, de azért 1 órán át beszélgettünk)...

Jövő héten találkoznánk először, de "előrebocsátja", hogy nehéz időszakon van túl, és hogy még igazából nem is ismeri ki magát, nem tudja, mit akar, de szívesen találkozna velem személyesen, mert szimp.-nak tart.

Gyönyörű lány, és még egyáltalán nem ismerem, de... szerintem sznob. Nagyon jómódú család, ügyvéd szülők, ő pedig első gyerek, akit (valószínűleg) szigorúan neveltek. Érdekes, még nem találkoztunk, de máris ilyen "megfelek-e neki" -kényszer van bennem. Nem vagyok hülyegyerek, de nem vet fel a pénz, folyamatosan művelem magam, de nincs olyan diplomám, mint neki, és a családi hátterem is elég zavaros. Ő a szorgalmas lány, aki nem akart soha csalódást okozni a szüleinek, én meg a lusta (de okos) srác vagyok, aki les.zarta a hülyeségeket. Próbálok úgy hozzáállni az emberekhez, hogy nem nézem le a takarítónőt csak azért, mert mondjuk műveltebb vagyok meg 3 nyelven beszélek.

Szerintetek a fentiek ismeretében érdemes lenne találkozni egyáltalán vele? Csak mert úgy érzem, nem "felelnék meg" az elvárásainak.

2012. máj. 25. 12:10
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Nem küldök képet, bocs, jó szándékkal mondom, de semmi közötök hozzá, hogy néz ki, mert nem erre irányult a kérdés... :) (Nem vagyok hülye, google keresőjével utána lehetne keresni.)

(amúgy 26 éves, 20 évesekkel nem foglalkozik...)

2012. máj. 25. 15:50
 12/20 anonim ***** válasza:

és ki akar vele foglalkozni?

légyszi mutass már róla 1 képet.

privibe.

megnézem utána törlöm is.

ja és ha lehetne magadról is küldj egy képet :D:D:D::D

na jó magadrol nem muszáj, de azért jó lenne.

2012. máj. 25. 15:52
 13/20 A kérdező kommentje:

Egyébként kb. 9/10-es a csaj, a klasszikus értelemben, szóval az a típus, akire még a b.uzik is azt mondanák, h. gyönyörű..., mindenesetre mutatós... azt nem tudom, h. ettől mennyire van elszállva, de nem a ribi-kategória.

Az meg, h. vannak céljai, stb. nem csak "elvan", nem baj, de nem ettől lesz sznob vki.

2012. máj. 25. 15:56
 14/20 anonim ***** válasza:
jólvan, jólvan muti egy képet róla!
2012. máj. 25. 15:58
 15/20 A kérdező kommentje:
Én azért "félek", h. sznob, mert szerintem az ilyenek egyből lelépnek, ha jobb (műveltebb, okosabb, figyelmesebb, gazdagabb, stb.stb.) pasi van a láthatáron. Vagy nem? Nincs bennük az, h. ha szeretek valakit és ő is szeret, akkor "kitartok" mellette.
2012. máj. 25. 16:00
 16/20 anonim ***** válasza:

Ha 9/10-es akkor örülj neki teee,igen akkor dolgoznod kell,hogy meg tud tartani,de simán képes lehetsz rá,csak akkor ne ülj le úgymond.

Grat. ha ez összejön,az a lényeg,mint egy vállalkozásnál nyújtsál plusszokat és akkor nem megy el az ügyfél.

2012. máj. 25. 16:18
 17/20 anonim ***** válasza:
add önmagad legyél vicces, nevettesd meg, felejtesd el vele a nehéz időszakot csak annyi időre ameddig vele vagy, és meglátod sikered lesz
2012. máj. 25. 16:45
 18/20 A kérdező kommentje:
hát, köszi, kíváncsi leszek...
2012. máj. 28. 12:02
 19/20 anonim ***** válasza:
Na mi a sztori vége?
2012. szept. 21. 17:35
 20/20 anonim ***** válasza:
jaja mesélj tesó!
2012. szept. 21. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!