Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van értelme a búcsúszexnek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme a búcsúszexnek? Van aki ennek híve?

Figyelt kérdés
A párom szakított velem, ennek ellenére az utolsó éjszakát együtt töltöttük, mint régen. Bennem nem volt semmi hátsó szándék, holott nagyon nagyon szeretem, ennek ellenére ő egész éjszaka zaklatott amíg ki nem elégítettem. De eközben ő már mást szédít, meg nem csalt. Megállapodtunk akkor, hogy egy utolsót együtt leszünk, csak úgy szimplán. Várom és akarom, de attól tartok, hogy ezzel megint csak magamnak ártok. Viszont ha nem teszem meg, nem tudom lezárni, mert volt már sajnos ilyen máskor is.
2012. máj. 26. 09:44
1 2
 1/11 tetro ***** válasza:
100%
Ökörség. Szereted még a párod? És ő is szeret? Ha a válaszod igen mindkettőre, akkor ne szakíts. Ha bármelyikre nem, akkor ne szexelj. Nem olyan bonyolult ez.
2012. máj. 26. 09:54
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs értelme, ez hülyeség. De persze lehet ezt is embere válogatja, nem tudom.

Én úgy érzem, ha én szakítok, akkor az azért van, mert nem egyszerűen nem bírom a közelségét, nem érzem vele jól magam, tehát nem akarok tőle semmit, csak találni mást, akivel minden jó.

Ha velem szakítanak, akkor pedig ugyanúgy az kell hogy legyen, vagy velem nem akar az illető lenni, tehát nem vágyik egy utolsóra sem, engem meg csk hülyének nézne azáltal, ha ilyet akarna.

ha meg szeretjük egymást, akkor nem válunk....

3/11 anonim ***** válasza:
100%
ha te még szereted, valószínűleg belemész és nem ez lesz az utolsó az is biztos. amikor csak szüksége lesz egy kis hancurra megjelenik. inkább ne találkozz vele. ha meg igazán vissza akar menni hozzád (mert ez is előfordulhat) azt tudni fogod. csak addigra döntsd el kell-e még.
 4/11 anonim ***** válasza:
62%
Van,amikor van értelme és van,amikor nincs.Mert ha nagyon jó,akkor visszajön hozzád,ha nem esik jól neked,akkor az meg a te problémád,nem fog vele törődni.Szerintem utána megbánod így érzelmileg,hogy egy ilyen mocsokkal lefeküdtél egy "utolsó búcsúszex" címen..
2012. máj. 26. 10:02
 5/11 A kérdező kommentje:
Ezzel az a baj hogy ő is szeret és én is, azt mondta újra lehetne kezdeni, ha nem alakulna valami egy másikkal. Na akkor!?
2012. máj. 26. 10:04
 6/11 anonim ***** válasza:
83%

Akkor nem szeret -_-"

Egy komoly kapcsolatot, amiben szerelem van, nem hagyna ott egy most kezdődőért.

"ő egész éjszaka zaklatott amíg ki nem elégítettem." Biztos imád, és nem a szex miatt talál mindig rád... nem tudnom sajnálni az olyan lányokat, akik ennyire buták, és hagyják, hogy megalázzák, kihasználják őket.

19L

2012. máj. 26. 10:15
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

"Ezzel az a baj hogy ő is szeret és én is, azt mondta újra lehetne kezdeni, ha nem alakulna valami egy másikkal. Na akkor!?"

Ha szeretne,akkor újrakezdené és nem várna egy másikra.. szerintem megunt téged..ne haragudj,de ez az igazság!Most kérek először bocsánatot az igazságért.

2012. máj. 26. 10:15
 8/11 A kérdező kommentje:
Valószínűleg igazatok van, ezért is tettem fel a kérdést.
2012. máj. 26. 10:19
 9/11 anonim ***** válasza:
76%
Ha azt mondanám,hogy most hallgass a szívedre,akkor rossz tanácsot adnék!Ugyanis ezek után,hogy "zaklat" szinte a szexel és ilyeneket mond,hogyha mással nem alakul semmi,akkor jöhetsz("Ezzel az a baj hogy ő is szeret és én is, azt mondta újra lehetne kezdeni, ha nem alakulna valami egy másikkal. Na akkor!?")...ezek után nem lennék vele együtt.És te se legyél!
2012. máj. 26. 10:28
 10/11 anonim ***** válasza:

Az expasid egy tapló görény, te pedig egy befolyásolható, naiv kislány vagy. :(

Ugyan már, pont, hogy akkor nem tudod lezárni a kapcsolatot, ha még szexelsz vele! Pont ez az, ami miatt benned fog maradni az egész.

Nem tudom, hogy hogy van hozzá gusztusod. Amikor én megtudtam, hogy az exem mekkora egy görény volt, még a gondolatától is irtóztam, hogy akár hozzám is érjen.

Ne csináld már! Pont az ilyen viselkedéssel érik el a lányok, hogy a pasik tökéletesen eluralkodjanak rajtuk.

Légy nő, és utasítsd vissza. Neked is van lelked, te is ember vagy, és meg is érdemled az emberi bánásmódot.

2012. máj. 26. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!