Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van értelme a búcsúszexnek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme a búcsúszexnek? Van aki ennek híve?

Figyelt kérdés
A párom szakított velem, ennek ellenére az utolsó éjszakát együtt töltöttük, mint régen. Bennem nem volt semmi hátsó szándék, holott nagyon nagyon szeretem, ennek ellenére ő egész éjszaka zaklatott amíg ki nem elégítettem. De eközben ő már mást szédít, meg nem csalt. Megállapodtunk akkor, hogy egy utolsót együtt leszünk, csak úgy szimplán. Várom és akarom, de attól tartok, hogy ezzel megint csak magamnak ártok. Viszont ha nem teszem meg, nem tudom lezárni, mert volt már sajnos ilyen máskor is.
2012. máj. 26. 09:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Tehát "ha nincs ló, jó lesz helyette a szamár is" alapon hajlandó lenne talán, esetleg visszafordulni hozzád? Hát eszednél vagy te? Ebből nem derült ki számodra, hogy kihasználásnál egyébre nem kellesz neki?
2012. aug. 1. 04:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!