Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Úgy érzem hogy valami nagy...

Úgy érzem hogy valami nagy dolgot kell véghez vinnem, vagy valakinek segítenem kell, hogy legyen az életemnek értelme. Hogy kezdjek neki?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és úgy érzem hogy az életem teljesen értelmetlen, csak sodródok az unalmas hétköznapokkal és nem teszek semmit pedig tehetnék! Ez amolyan hirtelen jött, de nagyon erős késztetés. Olyan érzésem van hogy valami nagy dolgot kéne tennem, vagy \'csak\' segíteni embereknek/állatoknak...Akármi! De mi legyen az? Mit csináljak, hogy azt mondhassam, "igen tettem valamit egy jobb világért, nem éltem hiába"?
2009. febr. 22. 22:26
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Tök jó, hogy szeretnél valamit tenni a világért! Szerintem azért évközben továbbra is csak koptasd az az iskolapadot, de nyáron nyugodtan vállalj be valamilyen diákmunkát! Szerintem lennének olyan helyek, ahol simán vállalhatnál már munkát 14 évesen is. Tényleg jó helyek lehetnek erre a célra az állatmenhelyek, árvaházak, nevelőotthonok vagy valamilyen hajléktalan szállón is segédhezhetsz.

Írd be a googl.-be, hogy önkéntes munkák és biztos, hogy fogsz vm.-t találni.

Sok sikert!

-Tündérlány(17)-

2009. febr. 22. 22:49
 2/2 anonim ***** válasza:

Itt rengeteg van, suli mellett vagy hétvégenként is csinálhatod:

[link]

2009. febr. 22. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!