Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítségetek kérném, mit mondhatnék a barátomnak? 13\\L
Lenne egy kis gondom,július 8.-án lessz a barátom 18-dik születésnapja,tegnap üzeneteztünk,azt írta hogy,nagyon reméli hogy megyek hozzá.Azt írtam neki hogy "hát énis remélem",ez eléggé megbántotta,most azt hiszi hogy,nem biztos hogy,megyek.De nem így van,meglepetést szánok neki,a szüleivel már megbeszéltem hogy mielőtt megyek,előtte való esten jelentem neki hogy,nem tudok menni.És másnap reggel meg meglepem,de sajnos ez rosszra sikerült,mivel elszoltam magam:(
Érzem hogy őtet ez bánti,mert hát az nagy nagy lessz,és nagyon sokat jelent neki hogy,elmenjek.11-honapja vagyunk együtt,nagyon szeretjük egymást,imádom a barátom=)Nincs semmi gond a kapcsolatunkban,csak most nem szeretném rontani a két hetét a Születésnapjáig.
Mit mondhatnék neki?Úgy bánt=(
Előre is köszi a válaszokat...,
Puszi
mit kell fikázni szegény lányt:S
az ORFK-val meg miaf*szt akarnátok németországba? xDDD
nemártana gondolkodni:)
amúgy meg ha szeretik egymást,akkor minek kell belepofázni?
nem azért jött ide,hogy leoltsátok..
különben is leírta,hogy nem feküdt le a barátjával..akkor nem értem minek lázadtok.. ha sz*r az életetek azt nem máson kell levezetni..
ennyi -.-"
Úgy gondolom egész szépen kiveséztétek ezt az egész dolgot.
A kedves kérdező megkapta a választ, lezajlott az esemény.
Ideje volna zárni a témát és befogni, nem beszélve arról, hogy az úgymond "magyar mentalitáshoz" híven össze-vissza szidjátok egymást. Mi értelme ? Már nem azért de ki nem tesz rá magasról, hogy van a "lány" billentyűzetén ,,ü'' betű?????
Nem veszitek észre milyen gyerekesek vagytok már bocsánat.:) Lehet válaszolni erre is, mondhatjátok, hogy hülye bunkó vagyok, de ez az igazság.
Ui: Nem fogok válaszolni olyan jellegű válaszra, ami veszekedésbe torkollhat. :)
További kellemes, kevésbé meleg napot mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!