Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítségetek kérném, mit mondhatnék a barátomnak? 13\\L
Lenne egy kis gondom,július 8.-án lessz a barátom 18-dik születésnapja,tegnap üzeneteztünk,azt írta hogy,nagyon reméli hogy megyek hozzá.Azt írtam neki hogy "hát énis remélem",ez eléggé megbántotta,most azt hiszi hogy,nem biztos hogy,megyek.De nem így van,meglepetést szánok neki,a szüleivel már megbeszéltem hogy mielőtt megyek,előtte való esten jelentem neki hogy,nem tudok menni.És másnap reggel meg meglepem,de sajnos ez rosszra sikerült,mivel elszoltam magam:(
Érzem hogy őtet ez bánti,mert hát az nagy nagy lessz,és nagyon sokat jelent neki hogy,elmenjek.11-honapja vagyunk együtt,nagyon szeretjük egymást,imádom a barátom=)Nincs semmi gond a kapcsolatunkban,csak most nem szeretném rontani a két hetét a Születésnapjáig.
Mit mondhatnék neki?Úgy bánt=(
Előre is köszi a válaszokat...,
Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!