Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segítségetek kérném, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítségetek kérném, mit mondhatnék a barátomnak? 13\\L

Figyelt kérdés

Lenne egy kis gondom,július 8.-án lessz a barátom 18-dik születésnapja,tegnap üzeneteztünk,azt írta hogy,nagyon reméli hogy megyek hozzá.Azt írtam neki hogy "hát énis remélem",ez eléggé megbántotta,most azt hiszi hogy,nem biztos hogy,megyek.De nem így van,meglepetést szánok neki,a szüleivel már megbeszéltem hogy mielőtt megyek,előtte való esten jelentem neki hogy,nem tudok menni.És másnap reggel meg meglepem,de sajnos ez rosszra sikerült,mivel elszoltam magam:(

Érzem hogy őtet ez bánti,mert hát az nagy nagy lessz,és nagyon sokat jelent neki hogy,elmenjek.11-honapja vagyunk együtt,nagyon szeretjük egymást,imádom a barátom=)Nincs semmi gond a kapcsolatunkban,csak most nem szeretném rontani a két hetét a Születésnapjáig.

Mit mondhatnék neki?Úgy bánt=(

Előre is köszi a válaszokat...,

Puszi

2009. jún. 29. 20:51
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az utolsónak,tudod hogy fiatal vagyok,de nem fekszek össze vele csak azért hogy menő legyek azzal,nekem is vannak érzéseim,és nagyon szeretem.Miert kell röktön rendörségi ügyet keverni ebböl,mikor egy születésnappal kapcsoltaban tettem fel kérdést?
2009. jún. 29. 21:56
 22/34 anonim ***** válasza:
A rendőrséget egyébként nem én hoztam fel, hanem az előttem szóló ("ORFK Gyermekvédelmi Alosztály"). Én csak továbbvittem a gondolatmenetét. Arról meg, hogy lefeküdnétek, nem is beszélt senki.
2009. jún. 29. 22:02
 23/34 anonim ***** válasza:

te jó ég, a lány segítségért jött ide, h hogyan oldja meg a párja szülinapi buliját, erre ti leszóljátok a helyesírása miatt, meg jöttök itt a gyermekvédelmisekkel? talán nemkéne ennyire beleavatkozni más magánéletébe, és talán csak a kérdéssel kéne foglalkozni. semmi közötök hozzá és senki sem kérdezte erről a véleményeteket.

a lány mint kiderült németben él, ezért nemír helyesen, és azis kiderült h nem fekszik le vele. na ennyit rólatok, mindenbe beleavatkozós, de szartsem tudó fajtátokról...

2009. jún. 29. 23:56
 24/34 anonim ***** válasza:

előző vagyok, kihagytam a kérdésre a választ:D

szóval énis azt tartom jóötletnek amit már előttem írt vki, h mond azt h csak másnap tudsz menni, de közbe mégse, és lemész a szülinapjára...

2009. jún. 29. 23:57
 25/34 anonim ***** válasza:
de ha akik azt mondták ne fikázzuk mert nem tud helyesen írni,nézzék azért már meg:ékezet öcsém!azt hiszitek hogy ott van í,ő betű?nektek is sok eszetek van.logika öcsém,logika.amugy abba is gondoljatok bele ha 13 éves és már 11 honapja együtt vannak akkor durván már 12 évesen járt vele.ja és hogy a kérdésre válaszoljak:mond azt hogy nem mensz és közbe mégis.ennyi,ehhez tényleg nagy ész kell
2009. jún. 30. 00:04
 26/34 anonim ***** válasza:
kedves előző. tudtad h a magyar klaviatúrán van pl egy lengyel betű, amit a magyarok nemis használnak??? mik vannak vakker, mi? akkor gondolod h a német klaviatúrán nem foglalhatott helyet egy í betű???
2009. jún. 30. 00:09
 27/34 anonim ***** válasza:
ja és 13 éves létére arany láncot vett arany medállal, szted ezt egy magyar 13 éves megtehetné ebben az országban???:D:D:D
2009. jún. 30. 00:12
 28/34 anonim ***** válasza:
én most annak válaszolnék aki azt írta kedves előző.hát én voltam az a kedves előző és képzeld az unokatestvéreim is Németországban élnek nemrég volt a legidősebb esküvője és a német meghívóra ráragasztották csak nekünk magyarul és képzeld volt ékezet de nem minden.pl nézd meg ő ű ú BIZTOS hogy nincs német klaviatúrán.az meg hogy lengyel betű van a magyaron kit érdekel de őszintén?
2009. jún. 30. 00:40
 29/34 anonim ***** válasza:

és ha esetleg magyar klaviatúrája van? erre nemgondoltál, kedves előző??

azmeg h lengyel betű van a klaviatúrán, abból a szempontból lehet érdekes, hogyha ráraknak a magyar egy ilyet akkor a németre is rakhatnának ü betűt.

ja és aki egy kicsit is ért a számítógépekhez azmég akár oroszul is képes írni magyar klaviatúrán...na ennyit rólad....

2009. jún. 30. 11:36
 30/34 anonim ***** válasza:
Tök egészséges, ha egy 18 éves srácnak 13 éves barátnője van, akivel 11 hónapja jár. Tényleg a srác tud arról, hogy jártok?
2009. jún. 30. 11:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!