Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítségetek kérném, mit mondhatnék a barátomnak? 13\\L
Lenne egy kis gondom,július 8.-án lessz a barátom 18-dik születésnapja,tegnap üzeneteztünk,azt írta hogy,nagyon reméli hogy megyek hozzá.Azt írtam neki hogy "hát énis remélem",ez eléggé megbántotta,most azt hiszi hogy,nem biztos hogy,megyek.De nem így van,meglepetést szánok neki,a szüleivel már megbeszéltem hogy mielőtt megyek,előtte való esten jelentem neki hogy,nem tudok menni.És másnap reggel meg meglepem,de sajnos ez rosszra sikerült,mivel elszoltam magam:(
Érzem hogy őtet ez bánti,mert hát az nagy nagy lessz,és nagyon sokat jelent neki hogy,elmenjek.11-honapja vagyunk együtt,nagyon szeretjük egymást,imádom a barátom=)Nincs semmi gond a kapcsolatunkban,csak most nem szeretném rontani a két hetét a Születésnapjáig.
Mit mondhatnék neki?Úgy bánt=(
Előre is köszi a válaszokat...,
Puszi
te jó ég, a lány segítségért jött ide, h hogyan oldja meg a párja szülinapi buliját, erre ti leszóljátok a helyesírása miatt, meg jöttök itt a gyermekvédelmisekkel? talán nemkéne ennyire beleavatkozni más magánéletébe, és talán csak a kérdéssel kéne foglalkozni. semmi közötök hozzá és senki sem kérdezte erről a véleményeteket.
a lány mint kiderült németben él, ezért nemír helyesen, és azis kiderült h nem fekszik le vele. na ennyit rólatok, mindenbe beleavatkozós, de szartsem tudó fajtátokról...
előző vagyok, kihagytam a kérdésre a választ:D
szóval énis azt tartom jóötletnek amit már előttem írt vki, h mond azt h csak másnap tudsz menni, de közbe mégse, és lemész a szülinapjára...
és ha esetleg magyar klaviatúrája van? erre nemgondoltál, kedves előző??
azmeg h lengyel betű van a klaviatúrán, abból a szempontból lehet érdekes, hogyha ráraknak a magyar egy ilyet akkor a németre is rakhatnának ü betűt.
ja és aki egy kicsit is ért a számítógépekhez azmég akár oroszul is képes írni magyar klaviatúrán...na ennyit rólad....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!