Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvenném feleségül, de mástól akarok gyereket. Hogyan csináljam?
Sziasztok!
Van itt egy nagyon kedves lány, akivel igazán jól megvagyunk és erőlteti a házasságot. Én még bele is mennék a dologba, de csak azzal a feltétellel, hogy valaki mástól (valamelyik volt szerelmemtől) lenne közös gyerek és ő csak felnevelné. Ez így számomra teljesen oké lenne, és bármilyen körülmények között kitartanék mellette.
Szerintetek hogyan lehet egy ilyen tervet véghez vinni? Hogyan lehet egy ilyet beadni a "nevelőszülő" lánynak?
A szeretet meg a törődés meg hasonlóktól nem lesz semmilyen előnye az életben. Ugyanúgy szenvedhet egy életen keresztül, mert a párkapcsolati piacon nem akkora az értéke. Küzdhet, hogy nagy nehezen vigye valamire, mert a nulláról indulhat. A szeretet nem tölti meg az ember hasát. Szeretettől nem fogsz egy jó állást kapni. Nem lesz tőle egészséges önbecsülésed, ha csak otthon vagy biztonságban minden máshol háború vár.
A szépek és a pénzesek boldogulnak könnyedén. Mindig ezt láttam. Ezt kell adnom a gyereknek is. Nem a kur.vulás az érték, hanem az, hogy a csávók egymást tapossák érte. Válogathat. Mindent megtennének érte, pedig csak megszületett. Ezt kell adnom a gyeremnek, hogy jó legyen neki. Minden más kifogás és kamu.
A legjobb barátnőm húga úgy született hogy hiányzik a bal alkarja. Először mikor megláttam undorodtam tőle. Én még sosem láttam ilyet. Aztán túltéptem ezen a dolgon, mert nagyon aktív, szeretni való kislány. Később azért aggódtam, mert mi lesz vele felnőtt korára? Hogy talál párt? Állást? Mit tud csinálni így?
Hát nem kell félteni. ELőbb talált magának párt mint én és a barátnőm. Pedig mi szépek és egészségesek vagyunk. Neki olyan a természete, hogy mindenki lekenyerezz. Egyszerűen nem lehet haragudni rá.
Szóval a szépség csak egy dolog. Ha a jellem olyan ,akkor életképtelen lesz. De lehet az ember félkezű is, ha egészséges lelkületű és talpraesett kislány.
Szóval lehet hogy nálad nincsenek átmenetek, de ne büntesd azzal a kedvesed, hogy "leírod" őt mert nem megfelelő a génállománya. Tegyél azért, hogy a gyereked egy ne elcseszett korcs legyen. Neveld! És ennyi a boldog egészséges gyerek titka.
Két dolog, a női nem szempontjából a kérdezőnek valamilyen szinten igaza van, ha egy nő egy sima munkára jelentkezik beosztottnak akkor igen sokszor hallani azt, hogy nem veszik fel mert nem jön be a főnöknek. Sajnos a mai világban tényleg egyre fontosabb a szépség a női nemnél.
Ne hibáztassátok a kérdezőt, ő írt a természet szűkmarkúságáról, ő erre a legnagyobb példa, mert hogy normális intelligenciát nem kapott az 100%, remélem legalább jól nézel ki. (Pár partyk*rva megtömése nem jelenti azt, én is megtömtem párat pedig átlagos vagyok)
Egyébként a hogy csináljam kérdésedre a válasz:
Keress egy jó nőt gyerekkel, lopd el, így legalább nincs esély, hogy az iqdat is örökli, mert hogy neked nem szabad osztódnod az biztos
Mivel te nem kellettél a partyk.urváknak, nyilván randa vagy, mint a bűn, és pénzed sincs. Ha lenne, akkor lenne egy szép barátnőd, ami ugye nincs, ahogy azt mondtad. Az IQ-d épphogy eléri a 30-at, ami a szobatisztasághoz kell, tőled ne várjon senki dalt.
Következésképp hiába szép nő a gyerek anyja, ostoba és randa lesz mint te.
Btw előnye a gyereknek attól lesz, hogy szerető családban nő fel: ahol apu szerint anyu génjeit nem kéne örökíteni mert, randa, az sosem lesz szerető család.
Előnye továbbá attól lesz, ha a szülők példát mutatnak neki: intelligensek, olvasottak, iskolázottak. Te egyik sem vagy.
Adhatsz a gyerekednek, akármennyi pénzt, és lehet akármilyen szép, ha ostoba, mint te.
Nem mellesleg: a pasik akik a partik.vákért egymás tapossák, nem feleségül akarják őket venni, hanem csak egyszer megdöngetni és ennyi. Ha te ezt akarod a lányodnak, akkor tessék, bár ennyi erővel egy míves anyagedény is lehetne, amibe a pasik beleverhetik.
Áhhh, ne szaporodjon az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!