Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvenném feleségül, de mástól akarok gyereket. Hogyan csináljam?
Sziasztok!
Van itt egy nagyon kedves lány, akivel igazán jól megvagyunk és erőlteti a házasságot. Én még bele is mennék a dologba, de csak azzal a feltétellel, hogy valaki mástól (valamelyik volt szerelmemtől) lenne közös gyerek és ő csak felnevelné. Ez így számomra teljesen oké lenne, és bármilyen körülmények között kitartanék mellette.
Szerintetek hogyan lehet egy ilyen tervet véghez vinni? Hogyan lehet egy ilyet beadni a "nevelőszülő" lánynak?
1. Egyáltalán nem biztos, hogy a szebb nőtől szebb lányod születne. Még valószínűbbnek sem mondanám.
2. A gyereket fel kell nevelni, a személyisége ettől alakul ki. A te gyereked valószínűleg degenerált lesz, mert hülye az apja.
3. Ha a mostani párod belemegy, akkor egymásnak teremtettek titeket és sok boldogságot, de ilyen undorító dolgot ne publikusan tárgyalj már meg légy szíves.
Van egy hírem számodra: NEM VAGY NORMÁLIS.
Remélem erre a lány is rájön, mielőtt késő lesz.
Őőőő nem biztos, hogy jó lesz a genetikája. A szaktársam eléggé csúnyácska csaj, mikor megláttam az anyját azt hittem elájulok. Hát az a nőt nehéz übereleni! Olyan csaj volt, hogy 20 évet letagadhatott volna simán!
Szóval attól még lehet randa gyerek ,hogy csodás az anyja.
Valószínűleg szép gyereked lesz azért. Én még nemigen láttam olyat, hogy szép szülőknek, vagy éppen egy bombanőnek csúnya gyereke lett volna.
És ennek van értéke. Sőt! Ez a legnagyobb érték. Kár, hogy ilyen kiálhatatlan a személyiségük mellé.
A rendes kedves lányok meg persze nem néznek ki olyan jól, dehát nem akarom, hogy a gyerekem fele része az belőle legyen! Az milyen már?! A genetikája a gyereknek legyen legalább olyan jó, mint az enyém, vagy jobb! Ne kelljen már félnem, hogy buta lesz a gyerekem, vagy bármi.
Viszont nagyon szép családi hátteret tudnánk biztosítani. Olyan nyugalommal, ami kevés embernek adatik meg. Ezt tudom mondani.
Ebben nincs semmi undorító! Egy nő segít a gondozásban, aki egy szerető feleség.
I don't want to live on this planet anymore....
Ez jut rólad eszembe....
A legjobb lenne, ha ő hordaná ki, mert akkor az ő gyereke is. De egyébként nem tudom. Nem hiszem, hogy elhagyna. Van benne anyás ösztön, meg jól elvagyunk.
Lehet csinálnék neki gyereket, de csak akkor ha már a szép gyerekem megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!