Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi történik velem? Már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történik velem? Már nem tudom mit akarok.

Figyelt kérdés

Sziasztok,hosszú lesz,de kérlek segítsetek,mert már bele őrülök,álmomban is kísért a dolog,napok óta csak itthon sírok,és nagyon rosszul érzem magam.

Tavaly augusztusban ért végett egy két éves kapcsolatom, a kapcsolat vége maga volt a pokol,olyan jó érzés volt,mikor végre erőt véve telefonon szakítottam vele,személyesen is akartam,de ő azóta látni sem kíván.

Az iskolában lehetett látni rajtam,hogy megvisel a dolog,egy fiú jött oda hozzám,megvigasztalt,aztán barátok lettünk.

Később ez a barátság megváltozott,egy baráti esti beülésnek indult a dolog,de maga sem érti hogyan,de belém szeretett,megcsókolt,utána nem találkoztunk pár napot,hogy rendbe tegyem a dolgokat,aztán végül is suli után megkérdezte,leszek-e a barátnője,én örültem,belementem,mert volt barátom szakításunk egyből becsajozott,mondom én is megérdemlem akkor.

Kb. 3-4 hónapja lehettünk együtt,beleszerettem a páromba jó volt minden,családja is elfogadott,őt is az enyém.

8 hónaposok vagyunk,de az utolsó két hónapban előjöttek a veszekedések.

Akkoriban teljesen padlón voltam,veszekedtünk,az apámról kiderült,hogy rákos,újabb betegségeket diagnosztizáltak nálam,betörtek hozzánk,sokáig azt hitték én rendeztem meg,mert a laptopomot lopták el,meg anya ékszereit.

Suliban is majdnem pótvizsgázni kellett egy tárgyból,a sok kórházba járás miatt,öngyilkos akartam lenni,de a barátom az utolsó pillanatban kapott el.

Akkor éreztem mennyire szeret,mert könnyektől fulladozva szorított,és csak azt mondta szeret,meg jönne utánam.

Azóta a vitás korszak hol csillapodott,hol előjött.

Exemnél is így volt,hétvégente lent voltam,eleinte szép volt,jó volt,utána a sok veszekedés,majd megváltozik,de nem,végül durván beszélt velem,és megütött.

A jelenlegi párommal a durva beszédnél tartok,a héten vizsgázik,de én mindenben segítettem neki,hagytam,hogy itt aludjon,a netünkkel gyakorolhasson,erre egy netes játék miatt,egyszer csak azt írta nekem,hogy ekkora tahót a föld nem látott.

Azóta végleg eltört bennem valami,nem találkoztunk kedd óta,de nem is akarok,azóta semmilyen stílusban írok neki,de nem tűnik fel neki,tegnap egyszer írta,hogy szeret,nem reagáltam rá.

Amióta letahózott,az exem lebeg a szemem előtt,hogy lehet vele is ez lenne a sorsom? Kezdek eltávolodni a páromtól érzelmileg,álmomban exem kísért,tegnap a párom szakított velem álmomban,és meg sem érintett.

Ma van az utolsó vizsgája,így lassan találkoznom kell vele,de össze vagyok zavarodva,mert úgy érzem szeret,de én nem tudom mi történik velem,mit érzek. A vizsga miatt nem akartam ezt elmondani neki.

Szakítsak vele? Vagy helyre lehet még ezt hozni?

Mit tegyek,kérlek segítsetek,mert megint könnyes a szemem,és nem bírom már ezt...

22/L

2012. máj. 24. 11:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem benned van a hiba, nekem a leírás alapján túl labilisnak tűnsz.
2012. máj. 24. 11:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen erre is gondoltam,hogy én hibáztam el valamit,amiért a múlt visszanéz. Köszönöm,hogy írtál.
2012. máj. 24. 11:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Öö..? Hát nekem ez nagyon katyvaszos, értem én, hogy sok sz.r történt veled, de most konkrétan az a baj, hogy a barátod letahózott egy számítógépes játék miatt?

Hát akkor én már rég kidobhattam volna a pasim, mert ha mi ketten játszunk, és ő ideges lesz, akkor káromkodik jobbra-balra, lehülyéz, ha elrontok valamit, de ez csak egy játék, semmi jelentősége nincs... Kicsit kocka, annyi. :D

Túlérzékeny vagy és túlságosan a lelkedre veszel mindent, ami nem mondom, hogy nem érthető a történtek fényében, csak így végigbőghetnéd az egész életedet mindenen, mert ilyenek mindig is lesznek.

2012. máj. 24. 12:32
 4/7 anonim ***** válasza:

Elég labilis lelkületű vagy. Én is ilyen voltam. Papám meghalt rákban szörnyű idők voltak azok. Nekem tudod mi segített? Kerestem egy támaszt, ami hülyén hangzik de egy énekes lett számomra. Olyan pozitív vidám optimista laza figura, hogy képes volt megváltoztatni engem. Sokan utálják őt de én ismerem és tudom milyen. Nagyon sok mindent adott nekem és ezért hálás vagyok neki. Azóta megtanultam hogy az élet játék, nem szabad túl komolyan venni, fogd fel mint egy ajándékot egy lehetőséget. Mosolyogj és tegyél jó mert megtérül. Először magadon kell változtass, az életfelfogásodon és utána a kapcsolataidban. Nekem még soha az életben eszembe se jutott hogy véget vessek mindennek, nagyon nagy gyávaság és csak fájdalmat hagy maga után.

Teheted azt hogy egy új felfogással ismét nekiszaladsz a dolognak, vagy ha már nem érzed a réginek szakítasz a mostani pároddal és egy "új életet" kezdesz :) Tényleg felfogás kérdése hogy milyen ember vagy. Egy határozott stabil vidám társasági lánnyal mindenki szívesebben ismerkedik mint egy zavarodott labilis lélekkel. Ha meg valamilyen fiúnak tetszel és tudja rólad hogy problémáid vannak el tudja játszani a hőst aki segít neked... Az meg megint nem jó, hogy valakivel ilyen okból kerülj össze. Egy összetört lány könnyű préda szóval állj talpra porold le magad és indulj neki. Az hogy hogy döntesz az már a dolgod. :)

17/L

2012. máj. 24. 12:48
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy írtatok,megfogadom a tanácsokat,próbálok az érzékenységemen változtatni és összeszedni magam. Délelőtt el is mentem vásárolni,kicsit az segített,megnyugtatott.
2012. máj. 24. 14:44
 6/7 anonim ***** válasza:
lehet labilis vagy,de az azert nem szep,ha valaki a parjanak azt mondja h taho.......foleg nem nonek
2012. máj. 24. 15:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát nem,rosszul esett,de utána egy kicsivel egy boccsal lerendezett,inkább ez ami jobban bánt,mert utána úgy viselkedett,mintha nem történt volna semmi,de mind1,köszi a válaszokat még egyszer :)
2012. máj. 24. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!