Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi történik velem hirtelen? Mit tegyek? Mondjam el neki, vagy ne? Nem akarok balhét. Ti mit tennétek? Miez?
Néhány napja úgy érzem hogy nem szeretem a barátomat. Nem hiányzik, most jó nélküle pár napig, örülök, hogy nem keres. Néha olyan unalmas vele.
Amikor megcsókol visszacsókolom de az is olyan unalmas már.
Nemtudom mi lett velem, pedig kb 5napja még semmi bajom nem volt, akkor még nem éreztem ilyet.:S
Komolyan ugy félek ettől a helyzettől meg ettől az érzéstől:S Komolyan nem értem saját magam. Most hipp-hopp kiszerettem belőle, mert eddig szerettem, és jó volt vele, alig vártam hogy keressen, hiányzott...
De most mit tegyek? Mi lehet velem? 8hónapja járunk.
Ő nagyon szeret engem.
De olyan mintha én unnám Őt.
De ez eddig nem jelentkezett:S Csak mondom 4-5napja. Sőt tegnap óta érzem így:S
de hirtelen 2 nap alatt?
de nem tudnék szakítani vele... és nem azért mert sajnálom... kötődöm hozzá
Velem is ez van most....:) Már kezdtem megijedni hogy kiszerettem belőle, de aztán egy újabb talizás mindent megoldott.
Pedig az én barátom elég sok fa viccet tud....xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!