Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elvenném feleségül, de mástól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvenném feleségül, de mástól akarok gyereket. Hogyan csináljam?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van itt egy nagyon kedves lány, akivel igazán jól megvagyunk és erőlteti a házasságot. Én még bele is mennék a dologba, de csak azzal a feltétellel, hogy valaki mástól (valamelyik volt szerelmemtől) lenne közös gyerek és ő csak felnevelné. Ez így számomra teljesen oké lenne, és bármilyen körülmények között kitartanék mellette.

Szerintetek hogyan lehet egy ilyen tervet véghez vinni? Hogyan lehet egy ilyet beadni a "nevelőszülő" lánynak?

2012. máj. 27. 09:56
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
100%
Egy akkora kabbeafaszom vagy, hogy az már szörnyű... Hogy csináld??? SEHOGY. Ha nem szereted ne akard elvenni -.- GYÖKÉR...
2012. máj. 27. 10:19
 12/53 anonim ***** válasza:
100%
Szabadidős programként belelőném a kérdezőt a Dunába...
2012. máj. 27. 10:27
 13/53 A kérdező kommentje:

Indulatok helyett inkább mondjatok valami megoldást. Csajok is ezt csinálják. Félredugnak aztán felneveltetik veled az idegen gyereket. Aztán ha kiderül, hogy nem a te gyereked, attól még fizetned kell rá a gyerektartást. Ugyanez, csak kevesebb macera.

De sokkal könnyebb együtt lenni egy ilyen kedves lánnyal, mint egy vaddal, de széppel. Azok ütődöttek.

2012. máj. 27. 10:33
 14/53 anonim ***** válasza:
100%
Án ezt igy el nem fogadnám max akkor ha a pasinak már megismerkedésünk elött volt egy gyereke és kénytelen lennék elfogadni de hogy mellettem felcsinál valait és ugy szerintem kizárt! Amugy meg nem anyának valók azok a csajok de szerinted csak ugy oda adnák a saját gyereküket szerintem el vagy tévedve
2012. máj. 27. 10:43
 15/53 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudok mit mondani, a te agyaddal valami nincs rendben. A sok drog nem volt kifizetődő ahogy látod.
2012. máj. 27. 10:44
 16/53 anonim ***** válasza:
100%
Már ne haragudj, attól eltekintve, hogy idióta vagy, hiába szép, életre való valaki, ugyanúgy lehet csúnya, beteg gyereke...
2012. máj. 27. 10:58
 17/53 A kérdező kommentje:
Nem annyira valószínű, mint egy kevésbé szép embernek. Azért tetszik a szép ember, és azért vonzódsz hozzá, mert sejted, hogy szép és egészséges gyereked lesz tőle.
2012. máj. 27. 10:59
 18/53 anonim ***** válasza:
100%
Tisztában vagyok vele, hogy miért vonzódik az ember, de ha ennyire jártas vagy a pszichológiában, akkor kezeltesd ki magad! Ez egy elmebeteg ötlet és épeszű emberek nem fognak belemenni.
2012. máj. 27. 11:00
 19/53 A kérdező kommentje:
Pedig ez lenne a legjobb út. Szép kapcsolat, egészséges gyerek. Kompromisszum nélkül.
2012. máj. 27. 11:02
 20/53 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de szerintem te inkább ne szaporodj... Tégy egy szívességet a világnak és ne hozz létre utódokat. Lehet, hogy a gyerek netalán szép lesz, de ha a te aberrált agyadat örökli, csak rosszabbul jár.

Bocsi, de szerintem neked egyáltalán nem való gyerek!

2012. máj. 27. 11:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!