Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvenném feleségül, de mástól akarok gyereket. Hogyan csináljam?
Sziasztok!
Van itt egy nagyon kedves lány, akivel igazán jól megvagyunk és erőlteti a házasságot. Én még bele is mennék a dologba, de csak azzal a feltétellel, hogy valaki mástól (valamelyik volt szerelmemtől) lenne közös gyerek és ő csak felnevelné. Ez így számomra teljesen oké lenne, és bármilyen körülmények között kitartanék mellette.
Szerintetek hogyan lehet egy ilyen tervet véghez vinni? Hogyan lehet egy ilyet beadni a "nevelőszülő" lánynak?
Indulatok helyett inkább mondjatok valami megoldást. Csajok is ezt csinálják. Félredugnak aztán felneveltetik veled az idegen gyereket. Aztán ha kiderül, hogy nem a te gyereked, attól még fizetned kell rá a gyerektartást. Ugyanez, csak kevesebb macera.
De sokkal könnyebb együtt lenni egy ilyen kedves lánnyal, mint egy vaddal, de széppel. Azok ütődöttek.
Ne haragudj, de szerintem te inkább ne szaporodj... Tégy egy szívességet a világnak és ne hozz létre utódokat. Lehet, hogy a gyerek netalán szép lesz, de ha a te aberrált agyadat örökli, csak rosszabbul jár.
Bocsi, de szerintem neked egyáltalán nem való gyerek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!