Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvenném feleségül, de mástól akarok gyereket. Hogyan csináljam?
Sziasztok!
Van itt egy nagyon kedves lány, akivel igazán jól megvagyunk és erőlteti a házasságot. Én még bele is mennék a dologba, de csak azzal a feltétellel, hogy valaki mástól (valamelyik volt szerelmemtől) lenne közös gyerek és ő csak felnevelné. Ez így számomra teljesen oké lenne, és bármilyen körülmények között kitartanék mellette.
Szerintetek hogyan lehet egy ilyen tervet véghez vinni? Hogyan lehet egy ilyet beadni a "nevelőszülő" lánynak?
És gondolod, hogy ebbe a "régi szerelmeid" is belemennének? Honnan veszed, hogy ők is akarnak tőled gyereket? És ha egyszer megszülik, talán csak nem képzeled, hogy majd odaadják a saját gyermeküket egy másik nőnek, hogy az nevelje fel? Milyen elborult agyad van neked?
Ha meg mégis belemennének a "volt szerelmeid", én biztosan nem akarnék kisbabát egy olyan anyától, aki képes lenne lemondani a gyerekéről és odalökni másnak, hogy az nevelje helyette...
Hát a volt szerelmeim vad csajok, akik nem anyának valók. Viszont jól néznek ki, és életrevalóak. Ilyen gyerek kéne nekem.
De nem kell megszülniük. Lehetne pl lombik bébi program és a feleségem hordaná ki.
Te esküszöm nem vagy normális....sajnálom szegény lányt.
De legalább örökbe fogadhatná agy valami....de a gyerek megcsinálása jobb mint örökbe fogadni mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!