Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Belehalok ebbe a tétlenségbe
Ne sírj! Besokallt és most kis egyedül létre van szüksége! Ha nem szeretne nem is hívott volna fel, hogy elmegy!Most neki van gondja, neked kell megértőnek lenned és türelmesnek! Telefonon tudtok beszélni azért?
2009. jún. 29. 18:00
2/11 A kérdező kommentje:
hát hívott nemrég h holnap találkozunk még.. de akkor is félek h elveszítem..
ha a családjával veszett össze,akkor nyugi,Te leszel a "mentsvár"...csak kell neki kis idő,mig tullép a büszkeségén
2009. jún. 29. 18:09
Ne add fel, mond el minden érzésed, és mutasd is ki. Tegyél érte valami nagyot, amiből érti mennyire szereted. Én mondjuk próbáltam, és utánnarepültem egy másik országba, csak, hogy érezze, hogy a világ végére is elménnék érte, ( egyébként nem tehetném meg anyagilag, de az egyik 3 hónapos számlámra félretett pénz egy részén elmentem, szállásom sem volt csak a jegyre telt...) El akartam mondani, hogy azt az érzést, amit akkor élek át amikor vele lehetek, más nem tudja megadni nekem, és mástól nem is akarnám... de nem találkozott velem, más körülmények miatt, nem az ő hibája..., végül megüzentem neki amit elmondtam volna, és úgy érzem a lényeget érzékeltettem vele.
2009. jún. 29. 18:14
2009. jún. 29. 18:16
6/11 A kérdező kommentje:
én 17 Ő 19.
elmondtam Neki h nagyon szeretem, senkit nem szerettem ennyire, és nem akarom elveszíteni, és ugye közbe sirtam. és mondta miatta nehogy sírjak nem érdmeli meg ő, de láttam h az Ő szemébe a könnyeket.. és mondta megígérm h nem veszítesz el de msot minden zavaros.
adj neki kis idő,mig végiggondolja a dolgait
egyet elhihetsz...lehet hogy felfordult körülötte minden,de Te maradsz fixen
2009. jún. 29. 18:22
Mindig az valósul meg amitől félünk, mert arra koncentrálunk. Arra gondolj hogy milyen jó lesz mikor visszajön és boldogok lesztek! Holnapig meg kibírod :)
2009. jún. 29. 18:29
most összegyűltek felette a felhők, de ilyenkor szokták mondani, hogy borúra derű, és majd meglátod, hogy minden rendbe jön, meg szerintem első dolga lesz bocsit kérni tőled, amiért veled is éreztette ezt a dolgot.
2009. jún. 29. 18:47
nekem is volt ilyen. durván bajok voltak itthon. és akkor igen, senkire se voltam kiváncsi, még a bnömre se. jót tesz az, ha néha egyedül van az ember. ne ijedj meg, aztán sokkal jobb lesz megint látni. csak ne félj.
sztem depis egy picit a barátod. önbizalom/önértékelési zavar. nekem is azom volt mikor összevesztem. de aztán rájöttem ha nem szedem össze magam elveszitem a szerelmem... ugyh összekaptam magam és mostmár minden egyre jobb
19F
2009. jún. 29. 20:38
Kapcsolódó kérdések: