Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze költöztem a párommal, az ő házába. Az emeleten van egy szoba amihez állitása szerint nincs kulcsa. Nem hiszek neki. Ti hinnétek?
Két éve költöztünk össze, a házba 4 szoba van 3 fent amiböl az utlsó mindig zárva van. Azt mondja, hogy már rég nincs meg a kulcs és amugyis üres. Egyszer láttam hogy a redönyt meg mozgattát, de azt mondta képzelödök.
A barátnömmel megbeszéltük feltörjük a zárat, de hamarabb haza jött, nem sikerült, lebuktunk, összevesztünk, haza mentem a szüleimhez. Ő azt mondja nem hiszek neki és ugy gondolom titkol valamit.Aztán kibékültünk mert megigérte hogy hív egy lakatost és megmutattja hogy üres a szoba. Persze csak igéret volt, azóta se történt semmi. Velem van a baj? Hagynom kellene?
Mondjuk az tényleg durva ha már lakatost hívat a kérdező, azért én is kicsit mérges lennék ha a saját házamba lakna.
Viszont őt is megértem.
Mondhatjátok h ott lakik, és alkalmazkodjon. De tételezzük fel h ti laknátok a párotoknál, akinél van egy bezárt ajtó, és azt mondaná h üres a szoba. Első körben hisztek neki, mert tényleg lehet az, hisz 2en laknak ott. Most ha eltekintünk a redőnyös résztől, és helyettesítjük azzal h a pasi néha bejárkál a szobába titokba, de ti észreveszitek, de még ezután is azt mondja h üres, és zárja, akkor ne mondjátok azt h ti hagynátok az egészet, mert nem érdekelne..:D Ezt azért nem hiszem.
Amúgy meg egy kapcsolat alapja a bizalom. Ha ennyire zavarná a párom h mi van az ajtó mögött, akkor kinyitnám, mert csak 1 nyomorult csavarhúzó kell hozzá. Nem kell oda lakatos. Most minek egy bezárt ajtó miatt veszekedni mindig... Nem jobb a békesség? Azt meg nem hiszem el h a pasinak nincs 5 perce meg egy csavarhúzója...:)
És ezt pasiként mondom...
#35 Őszintén remélem, hogy hasonló helyzetbe kerülsz. Nem feltétlenül ugyanebbe (ajtó meg szoba).
Aztán lehet kiderül, hogy te sem érdemelsz, idézem: "szart se"!
Látom ez az eltitkolás sokaknak rögeszméje. :D
Bemásolom erről a már leírt véleményem, hátha megpróbáljátok értelmezni is, nem csak köpködni, hogy fúj, 64%-os. :D
"A probléma az, hogy ti ezt titkolózásnak veszitek :D. Senki nem titkolózik. A csaj rákérdezett, a pasi válaszolt. A nőnek ez még mindig nem volt elég, így kihisztizte, hogy valamikor alkalom adtán nyissák ki. Van nagyobb problémája a pasinak annál, hogy egy elkallódott kulcsot kutasson föl, hogy a nője kinője végre a paranoiáját. Az meg a világért sem szólna a párjának még 1× vagy beszélné meg vele, hogy jó akkor holnap hívjunk lakatost ha nem találod; nem! Ő a barátnőjével akarja feltörni az ajtót és miután a pasi jogosan kiakad, továbbr a is sunyiban próbálkozik..
20N"
"A probléma az, hogy ti ezt titkolózásnak veszitek :D. Senki nem titkolózik. A csaj rákérdezett, a pasi válaszolt. A nőnek ez még mindig nem volt elég, így kihisztizte, hogy valamikor alkalom adtán nyissák ki. Van nagyobb problémája a pasinak annál, hogy egy elkallódott kulcsot kutasson föl, hogy a nője kinője végre a paranoiáját. Az meg a világért sem szólna a párjának még 1× vagy beszélné meg vele, hogy jó akkor holnap hívjunk lakatost ha nem találod; nem! Ő a barátnőjével akarja feltörni az ajtót és miután a pasi jogosan kiakad, továbbr a is sunyiban próbálkozik..
20N"
Erre a "nem beszéli meg a pasijával" dologra már kaptál is választ, a kérdezőtől:)
"De neki soha nincs ideje, hétköznap dolgozik fáradt, hétvégén pihenni akkar mert egész héten dolgozott. Most ne mert átjön anyám, majd a jövöhéten, most ne mert nagyon fárdt vagyok, most ne mert hétföre ezt be kell fejeznem lassan 2 éve...."
2 év alatt nem jut 5 perc egy ajtóra...ugyanmár..:)
"#35 Őszintén remélem, hogy hasonló helyzetbe kerülsz. Nem feltétlenül ugyanebbe (ajtó meg szoba).
Aztán lehet kiderül, hogy te sem érdemelsz, idézem: "szart se"!"
Tyűha! Nagyon frusztrált lehetsz! :D
Rosszul bánik veled a párod vagy mi? :D A rosszindulat és személyeskedés csak úgy sugárzik belőled.
Figyelj, reménykedj csak- de akármennyire is kapaszkodsz ebbe a te házad az enyém is dologba, mindig ott lóg kimondatlanul a levegőben, hogy "Ez az Én házam, te jöttél ide később. Kialakult szokásaim vannak, alkalmazkodj hozzájuk."
Kérdező, zárd mán rövidre, de még ma, lehetőleg, mert úgy látom, rácuppantunk a következő blikk-sztorira;
mondd meg neki, hogy az elvileg töküres szoba ajtajának kinyitásánál minek is lenne ott? Holnap jön a lakatos és szépen, szakszerűen kinyitja. Na. Azután már csak írd meg nekünk szépen, nagy betűkkel, hogy 20N/64% is lássa, hogy mindent megtettél.
úr isten..KÉT éve ott laksz és azóta mondvacsinált kifogásokkal zárva van a szoba? és ettől akarsz te gyereket? én itt két választást látok..1:otthagyod a szobájával együtt 2:életed végéig ezen fogsz agyalni és sosem leszel boldog,aminek a levét a gyerekeitek isszák meg.
ha meg akarod tudni, és a gyerek tényleg az ő részéről is komoly, akkor mondd azt,hogy meg akarod tervezni a gyerekszobát és ehhez meg kell nézned a helyiséget.
vagy kérd ezt szülinapodra..
vagy egyszerűen csak mondd meg neki, hogy ha ő nem hív lakatost,mert dolga van,akkor közöld h elintézel te mindent, neki fel sem kell kelni egész nap, csak engedje meg. Döntse el, hogy fontosabb vagy-e neki,mint az a hülye szoba.
Én nem hagynám. Semmi esetre sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!