Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Össze költöztem a párommal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze költöztem a párommal, az ő házába. Az emeleten van egy szoba amihez állitása szerint nincs kulcsa. Nem hiszek neki. Ti hinnétek?

Figyelt kérdés

Két éve költöztünk össze, a házba 4 szoba van 3 fent amiböl az utlsó mindig zárva van. Azt mondja, hogy már rég nincs meg a kulcs és amugyis üres. Egyszer láttam hogy a redönyt meg mozgattát, de azt mondta képzelödök.

A barátnömmel megbeszéltük feltörjük a zárat, de hamarabb haza jött, nem sikerült, lebuktunk, összevesztünk, haza mentem a szüleimhez. Ő azt mondja nem hiszek neki és ugy gondolom titkol valamit.Aztán kibékültünk mert megigérte hogy hív egy lakatost és megmutattja hogy üres a szoba. Persze csak igéret volt, azóta se történt semmi. Velem van a baj? Hagynom kellene?

2012. máj. 24. 12:37
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/130 anonim ***** válasza:

kár, hogy nem tudom idehívni neked Tarantinot, hogy néhány gondolatképpel elvehesse a kedved a pasasodtól;

ha azt írom, hogy menekülj, csak lepontoznak és úgyis maradsz mellette.

pedig tudnék érvelni úgy, hogy megijedj, de kapnál rá 10 kontrát + elküldenek anyukámba, hogy milyen jogon rombolom szét a kapcsolatot.

azt válaszolnám, hogy jogom ugyan nincs, de beteg emberrel kapcsolatos tapasztalatom viszont van.

de, mivel a kérdésed ugyebár nem arra vonatkozott, hogy úristen, merre szaladj, éppen most családtál a férjedben, ezért maradjunk az ajtónál...

pont azért, mert az "csak" egy ajtó, holnap kinyittatod egy lakatossal. mint ahogy mások is írták, nincs ebben 2 évnyi probléma.

2012. máj. 24. 16:12
 102/130 anonim ***** válasza:

Többféle alternatíva is eszembe jutott a kérdés kapcsán:

1. az előző női hulláit rejtegeti ott. Azt ajtó pedig hermetikusan le van zárva, hogy ne szivároghasson ki a szag

3. kannabiszt nevel vagy droglabort üzemeltet

2. berendezett egy szado-mazo helyiséget titokban, mert tudja, hogy neked ez nem jön be

3. ő is odaszarik kint a csávó a subbás post-ban

Kérdezd meg tőle, melyik lehet ezek közül.

2012. máj. 24. 16:24
 103/130 anonim ***** válasza:
5%
Miért érdekel ennyire egy egyszerű szoba?
2012. máj. 24. 16:26
 104/130 anonim ***** válasza:
93%
hát én is kíváncsi lennék arra a szobára,már csak azért is mert ha nincs semmi extra akkor már kinyitotta volna.főleg ha volt is emiatt veszekedés.
2012. máj. 24. 16:30
 105/130 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező:

az ismeretségi körömben három ilyen lakásról is tudok

pedig nem hiszem hogy az átlagtól nagyon eltérő embereket ismernék :-)

1.

Ez számít legkevésbé ugyanis nem saját, csak albérlet

Az egyik szoba zárva van benne, a főbérlő néha megjelenik

bemegy, kijön van amikor van nála egy táska vagy bőrönd van amikor nincs. Amikor először voltam a lakásban meg viccelődtünk is hogy biztos darabolós gyilkos és az áldozatok testrészeit tarolja ott :-) Ennek ellenére még sosem akarta kinyitni az ismerősöm az ajtót nem akart nem akart száloptikás kamerát bedugdosni az ajtó alatt :-) elfogadja hogy a maradék két szobáért fizet és kész.

2.-3.

Ez a két eset nagyon hasonló, mindkettőben rokonok érintettek. Az egyikben a ház közös a testvérével és a testvér része kulcsra van zárva. Persze az ott lakó testvérnek van mindhez kulcsa, de inkább zárva tarja őket jobb a békesség alapon.

A másikban szinten két testvér a ludas igaz ők csak féltestvérek, és csak a házban lakó a tulajdonos.

Viszont a másik félnek haszonélvezeti joga van rá.

Ami annyit tesz hogy bármikor ott lakhat és eladni se lehet a beleegyezése nélkül. Itt ez a testvér tartja zárva a "saját" két szobáját mondván ha egyszer hajléktalan lesz és ide kell költöznie addigra ne éljék be az ő részét is az ott lakó testvére meg az o családja.

Szerintem soha nem fog beköltözni és csak szivatja a testvérét ezzel de ez csak az én magánvéleményem.

Mivel az anyukája is védi lehet hasonló a helyzet itt is

de nem szívesen ismeri be neked, hogy nem ő rendelkezik az egész ingatlannal.

2012. máj. 24. 16:37
 106/130 anonim ***** válasza:
100%

Hát, érdekes... de nagyon egyszerű megoldani, gondolom tudod mikor ér haza a munkából, mondjuk ma és akkorra oda hívod a lakatost. Nem engeded be a házba, meg nem kezditek el addig szétszedni, megvárjátok szépen, aztán meg is oldódik. Ez azért is jó megoldás, mert ha teszem azt tényleg valami beteges dolog van ott, nem bánthat téged, mert ott lesz veled valaki.

Egyébként én ha gyanakodnék, és félnék, hogy valamit rejteget, csak szimplán mondanám neki, hogy mondjuk este 6ra hívtam a lakatost, csak úgy bejelented nyugodt hangnemben és kész. (itt két lehetőség van, vagy tényleg hívsz addigra egyet és akkor kiderül mi van ott, vagy nem csak egyszerűen ezt mondod hogy lásd hogy reagál.) Ha elkezd pánikolni meg le akarja mondani, stb, akkor elhagynám. Tudom, gyerekes indoknak tűnhet, de ha látnám rajta, hogy ez zavarná és nagy titok van ott, akkor ott valami nagy baj van... ha nem is hullák meg ilyenek :D

És erre még csak azt se mondhatja, hogy fáradt meg ilyenek, hisz elintézted te helyette.

Tegyél pontot az ügy végére, nem lehet így élni hogy valami folyton ott motoszkáljon a fejedben, egy normális férfinek ezt meg kell értenie, ha erre képtelen, akkor már csak ezért se érdemes vele maradnod, még ha az a szoba valóban üres, akkor se ...

És csináld azt, amit írtam, megoldódik legalább, nem kell ezt titokban feltörni, ez rossz megoldás.

2012. máj. 24. 16:39
 107/130 anonim ***** válasza:
86%
Hm... én nem költöznék hozzá, amíg meg nem mutatja, mi van abban a szobában. Ha te így reagálsz erre a bezárt szobára, akkor kötelessége megmutatni, mert az iránta érzett bizalmadat kockáztatja, pedig a bizalom egy együttélésben nagyon fontos. Mindannyian tudjuk, gondolom ő is, hogy a filmekben is, a hírekben is miket lehet olvasni bezárt szobákról, miket rejtegetnek ott, embereket, veszélyes dolgokat, stb... Még ha ezeket néha el is túlozzák, azért akkor is jogos az aggodalmad.
2012. máj. 24. 16:41
 108/130 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező:

az ismeretségi körömben három ilyen lakásról is tudok

pedig nem hiszem hogy az átlagtól nagyon eltérő embereket ismernék :-)

1.

Ez számít legkevésbé ugyanis nem saját, csak albérlet

Az egyik szoba zárva van benne, a főbérlő néha megjelenik

bemegy, kijön van amikor van nála egy táska vagy bőrönd van amikor nincs. Amikor először voltam a lakásban meg viccelődtünk is hogy biztos darabolós gyilkos és az áldozatok testrészeit tarolja ott :-) Ennek ellenére még sosem akarta kinyitni az ismerősöm az ajtót nem akart nem akart száloptikás kamerát bedugdosni az ajtó alatt :-) elfogadja hogy a maradék két szobáért fizet és kész.

2.-3.

Ez a két eset nagyon hasonló, mindkettőben rokonok érintettek. Az egyikben a ház közös a testvérével és a testvér része kulcsra van zárva. Persze az ott lakó testvérnek van mindhez kulcsa, de inkább zárva tarja őket jobb a békesség alapon.

A másikban szinten két testvér a ludas igaz ők csak féltestvérek, és csak a házban lakó a tulajdonos.

Viszont a másik félnek haszonélvezeti joga van rá.

Ami annyit tesz hogy bármikor ott lakhat és eladni se lehet a beleegyezése nélkül. Itt ez a testvér tartja zárva a "saját" két szobáját mondván ha egyszer hajléktalan lesz és ide kell költöznie addigra ne éljék be az ő részét is az ott lakó testvére meg az o családja.

Szerintem soha nem fog beköltözni és csak szivatja a testvérét ezzel de ez csak az én magánvéleményem.

Mivel az anyukája is védi lehet hasonló a helyzet itt is

de nem szívesen ismeri be neked, hogy nem ő rendelkezik az egész ingatlannal.

Jó tegyük fel, hogy a kérdező pasasa ezekhez hasonló triviális okokból tartja lezárva a szobát. De ha így áll a helyzet, akkor mégis mi a jó égért ne mondaná el a kérdezőnek, főleg, hogy 2 éve együtt is élnek? Szóval itt tuti nem erről van szó, itt valami határozottan rejtegetve van.

2012. máj. 24. 17:04
 109/130 anonim ***** válasza:
95%

jó hát most nem is csak az a kérdés, h mi van abban a szobában az csak az egyik része. Ami sokkal érdekesebb, h miért titok????

Haveromék semmire nem használják a nappalijukat az is be van zárva, jó nem kulcsra, csak kilincsre. Mikor náluk voltam kérdeztem, h jó de mégis mi van akkor odabent. Erre mit mondott? Menj be, nézd meg. Pedig nem lakom, simán mondhatta volna, h semmi extra, v teregető,stb. Merthogy ilyenek voltak benn. De mivel nem volt rejtegetni valója minek mondta volna h ne menjek be? Holott tényleg semmi közöm hozzá, csak kíváncsiságból kérdeztem.

2012. máj. 24. 17:09
 110/130 anonim ***** válasza:
97%
...ráadásul már 2 éve nem lehet folyton zárva, esetleg csak akkor, ha a pasi totál nemtörődöm. 2 év alatt egyrészt mindenképpen ki kellett volna takarítani azt a szobát, minimum egyszer, másrészt fontos minden helyiséget rendszeresen ellenőrizni, hogy eső alkalmával nem ázik-e be, nincs-e megrepedezve a plafon vagy a fal, rendben van-e a tapéta, a vakolat, nem költözött-e be egy egér, egy hangyacsalád, pókok, legyek, darazsak, mert azok kijöhetnek és kárt okozatnak más helyiségben is; a falban valószínűleg futnak vezetékek, valószínűnek tartom, hogy lehetnek benn konnektorok, ezeket néha ellenőrizni kell, mert vihar, villámok, eső idején bármi is történhet velük. Ha a saját háza, akkor ilyenekre oda kell figyelnie, hát egy ház az nem csak annyi, hogy elkészül és csak úgy van. Amortizálódik.
2012. máj. 24. 17:21
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!