Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze költöztem a párommal, az ő házába. Az emeleten van egy szoba amihez állitása szerint nincs kulcsa. Nem hiszek neki. Ti hinnétek?
Két éve költöztünk össze, a házba 4 szoba van 3 fent amiböl az utlsó mindig zárva van. Azt mondja, hogy már rég nincs meg a kulcs és amugyis üres. Egyszer láttam hogy a redönyt meg mozgattát, de azt mondta képzelödök.
A barátnömmel megbeszéltük feltörjük a zárat, de hamarabb haza jött, nem sikerült, lebuktunk, összevesztünk, haza mentem a szüleimhez. Ő azt mondja nem hiszek neki és ugy gondolom titkol valamit.Aztán kibékültünk mert megigérte hogy hív egy lakatost és megmutattja hogy üres a szoba. Persze csak igéret volt, azóta se történt semmi. Velem van a baj? Hagynom kellene?
gyerekes dolog...
ugyan mit rejtegetne ott? mit vársz, hogy az előző feleségei holttesteit rejti az ajtó?
de ha annyira érdekel, akkor szedje szét a zárat és már be is jutottatok(10 percig nem tart szétszedni és összerakni csavarhúzóval)
Nem veled van a baj és nem kéne hagynod.
Nem leselkedik rád veszély, nagy valószínűséggel jobban megismerheted a párod akkor, ha beenged végre abba a szobába.
Egyébként az ekézők figyelmébe ajánlom a Fritzl és a Wagner eseteket, ahol a környéken senki sem tudott ezen emberek tetteiről. Nem mintha ezzel magyarázni akarnám a kérdező -jogos- kíváncsiságát.
Kérdező: nyilván nem történik semmi, ha te nem szorgalmazod!
Szerintem ha nem lenne ott semmi már rég megmutatta volna,ne hagy annyiban.
A mai világban sajnos minden előfordulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!