Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze költöztem a párommal, az ő házába. Az emeleten van egy szoba amihez állitása szerint nincs kulcsa. Nem hiszek neki. Ti hinnétek?
Két éve költöztünk össze, a házba 4 szoba van 3 fent amiböl az utlsó mindig zárva van. Azt mondja, hogy már rég nincs meg a kulcs és amugyis üres. Egyszer láttam hogy a redönyt meg mozgattát, de azt mondta képzelödök.
A barátnömmel megbeszéltük feltörjük a zárat, de hamarabb haza jött, nem sikerült, lebuktunk, összevesztünk, haza mentem a szüleimhez. Ő azt mondja nem hiszek neki és ugy gondolom titkol valamit.Aztán kibékültünk mert megigérte hogy hív egy lakatost és megmutattja hogy üres a szoba. Persze csak igéret volt, azóta se történt semmi. Velem van a baj? Hagynom kellene?
25-ös
talán azért, mert ez nem normális viselkedés, ha megosztod valakivel a házad, ilyesmi nem fér bele, a természetes emberi kíváncsiság miatt sem, de azért sem, mert iszonyat beteg világban élünk, és sosem lehet tudni. Mint már valaki emlegette, ugye a pincében rejtegetős esetet is, senki nem gondolta vna, azt mégis...
tudjátok furcsa lesez amit most mesélek, de ez igy volt tényleg (közeli rokonom mesélte, mert neki is abszurd volt egyik ismerősnőjének az esete)
szóval van egy olyan betegség, hogy a beteg nem szobatiszta, és náluk a saját szobájába nem engedte be a barátnőjét a srác: kulccsal volt zárva, és az anyját sem engedte be, senki sem mehetett oda be, csak a csávó
és az volt a helyzet, hogy a szobába minden össze volt piszkitva, a polcokon, a padlón, a tv tetején, a falakon minden kula's volt, csak a lány a csávója anyjával beszélte meg, hogy kinyitják a szobáját, feltörték valahogy(nemtom de nem is lényeg h kulcsot loptak, vagy csináltattak), és kétségbe estek mindketten
aztán a csaj modnta a srácnak, kiborult a csávó és hála Istennek szakitottak
de az volt az érdekes, hogy a lány ugy modnta, hogy semmi jele nem volt annak, hogy ilyen létezhet(onnan vágom h vmi betegség, hogy a lány a neten utána nézett ennek)
a másik tényleg az lehet, hogy van valami nagoyn beteg rokonuk ott abban a szobában, és szégyenlik vagy vmi hasonló, bár nem tudom mit kell ezen szégyelni, sőt ha iylen akkor inkább büszkék lehetnek magukra, hogy nem dobták el azért mert másabb és több törödést igényel, mint egy átlagos gyerek
szerintem sürgősen tudd, meg hogy mi folyik ott, inkább szakits vele iylen hülyeség miatt, de komolyan modnom; bármi lehet ami később kiboritana téged: és akkor sajnálni fogod, hogy menyi időt elpazaroltál egy mániás beteg hülyére, és a bolond családjára(azért azok, mert át akarnak verni és hülyének néznek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!