Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze költöztem a párommal, az ő házába. Az emeleten van egy szoba amihez állitása szerint nincs kulcsa. Nem hiszek neki. Ti hinnétek?
Két éve költöztünk össze, a házba 4 szoba van 3 fent amiböl az utlsó mindig zárva van. Azt mondja, hogy már rég nincs meg a kulcs és amugyis üres. Egyszer láttam hogy a redönyt meg mozgattát, de azt mondta képzelödök.
A barátnömmel megbeszéltük feltörjük a zárat, de hamarabb haza jött, nem sikerült, lebuktunk, összevesztünk, haza mentem a szüleimhez. Ő azt mondja nem hiszek neki és ugy gondolom titkol valamit.Aztán kibékültünk mert megigérte hogy hív egy lakatost és megmutattja hogy üres a szoba. Persze csak igéret volt, azóta se történt semmi. Velem van a baj? Hagynom kellene?
hát én aludni nem mernék abba a lakásba...
Most már tényleg ígérd meg kérdező hogy addig nem hagyod békén a párod míg ki nem nyitja!! Vagy tényleg hívj valami lakatost ez durva,egy kapcsolatban lehetnek titkok pl hogy belehugyoztam a kádba de páromnak nem mondom el,vagy mittudomén az ő fogkeféjét használtam de ezt eltitkolom.. De hogy egy szobába nem enged be és hárít?? ez felettébb gyanús! Nincs büdös az ajtó felől?
Gratulálok!
Így kell szétb*szni egy egyébként jól működő kapcsolatot egy használaton kívüli szobával. Csillapodj le! Majd megszületnek a gyerekek és kénytelen-kelletlen kinyitja majd, hogy berendezzetek egy gyerekszobát, vagy nem. Mindenkinek kell személyes teret hagyni és ha nem akar beengedni, nem teszi.
Basszus, még az is lehet, h gyerekszobának akarja meglepibe és félig be van rendezve.... :D
20L
Ja, ez mindent megmagyaráz, akkor már csak szülni kell bele, hát ez szuper!
De azért majd nevelheti a gyerekét a kérdező, ugye?
Vagy ahhoz is vita kell és engedély?
Különös kapcsolathoz való hozzáállás ez a jövendőbeli férj részéről mindenképpen.
Ajj olyan negatívak vagytok. Úgy képzeltem el, hogy ha minden hónapban picit félretesz és amikor összejön a pénz h jó akkor veszek egy kiságyat, jó akkor veszek egy szekrénykét,egy ezt azt amazt, akkor mindig megveszi és ott gyűjti, és mivel tudja h még x év, nem sieti el, de már csomó minden meglesz addigra. És ha 1x várandós lesz a kérdező, akkor megmutatja neki, és jajj de boldog lesz, h így gondolt rá. Ha ennyire szereti a srác meg gyerekeket is már elképzelte, miért ne lehetne? Nem tudom mi ezzel a baj. :( Én pl simán tök boldog lennék, ha ilyet megcsinálna a párom. Csak úgy eszembe jutott. Miért kell mindig mindenben a rosszat keresni?
20L megint
Aki bele akar kötni, az bele is fog..
Ha nektek jól esik olyanokat feltételezni a párjáról, hogy embereket darabol fel és a következő a kérdező lesz, hajrá.
Aki összeesküvéseket lát mindenhol, az nem fogadja el, hogy esetleg tényleg babaszoba készül- vagy csak tényleg magasról tesz a nő eszelős ámokfutására egy bezárt ajtó miatt.
20N
Kérdező, ha nem nyittatod még ma ki, komolyan átugrok és személyesen fogom kinyitni!Már úgy fúrdal a kisördög!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!